a co do Trufli, to ciesze sie, ze zyje- jesli zyje !
Miała powód żeby stać się martwą. To przeze mnie. Chciała zwrócić swoją uwagę na moją "skromną osobę"
Bardzo ją lubię i koty też.
05 lutego 2020Ankaaa pisze: no kurwa jak zwyklektos zmarl, INFO POTWIERDZONE (haha), pozniej ten ktos za sprawa ´cudu´ wraca do zywych, ALE NIE POWIEM JAKI NICK. smiechu warte, gorzej jak dzieci.
a co do Trufli, to ciesze sie, ze zyje- jesli zyje !
Info potwierdzone? No niby tak, ale jedyne info pochodziło od jej altera, a jak zapytałem o więcej informacji, to odpowiedziała w typowym dla siebie stylu.
A reszta... Hajpowa telenowela!
06 lutego 2020MaszMaila pisze: Miała powód żeby stać się martwą. To przeze mnie. Chciała zwrócić swoją uwagę na moją "skromną osobę"
Jeśli poznacie jej nick, to dajcie mi o tym znać :)
30 stycznia 2020BedeSoba-Obiecuje pisze: jeśli GG nie żyje, to właśnie zrobiło mi się smutno :(
miałem okazje poznać go na żywo
30 stycznia 2020BedeSoba-Obiecuje pisze: jeśli GG nie żyje, to właśnie zrobiło mi się smutno :(
miałem okazje poznać go na żywo
https://www.youtube.com/watch?v=9sXlaBa75Iw
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
Nie dostaniesz ni huhu
06 lutego 2020GG Allin pisze:buuu30 stycznia 2020BedeSoba-Obiecuje pisze: jeśli GG nie żyje, to właśnie zrobiło mi się smutno :(
miałem okazje poznać go na żywo![]()
https://www.youtube.com/watch?v=9sXlaBa75Iw
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
Zmarła użytkowniczka forum (nie pamietam nicku, coś z 'eleonore'), w nocy 06.01.20. Bardzo dobrze znana i lubiana w Krakowie, ale danych nie podam, poza tym, że imię na 'A'. Przedawkowała heroinę najprawdopodobniej zanieczyszczoną fentanylem. Pozostawiono ją samą po OD. Chłopak w areszcie. Miała 23 lata.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.