Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Nie wiem czy to problem na ten temat, ale dzisiaj oszamane conajmniej 1gieta babki, (raczej wiecie co 5) plus 1,0 litra wódy, przez koleżankę. Po odzyskaniu świadomości dostała elektrolity, ale dalej rządzi. Czym ją uspokoić, oprócz benzo? I jakie benzo po fecie i po alko najlepiej się nada? Thx za szybką odp.
:pacman: :wino: :papieros: :tabletki: : :liść: :bongo: :liść: :lsd:
  • 0 / / 0
Mam tylko Lorafen 1mg
  • 0 / / 0
Wielkie dzięki, potrzebowałem szybkiej odpowiedzi, lecz jej nie dostałem. Koleżanka jak zaczęła latać, to się tylko w "R"ce zatrzymała.. Ale to serio się zatrzymała, 06.51, Nie wiedziałem jak jej już pomóc.. Pompowałem do utraty sił, ale byłem tak zmęczony bieganiem za nią, że nie było kurwa opcji .. Bardzo mi przykro była mi jak młodsza siostra, a to przestroga dla młodych by nie mieszali kurwa bo ona dopiero zaczęła i od razu skończyła. ;/
  • 279 / 56 / 0
Twój post pojawił się tu dopiero po 8 rano, jak już było po wszystkim. Pewnie czekał do zaakceptowania przez modów...Nie udało się jej wyreanimować? Masakra
Basia75
  • / / 0
Hej, mam to forum od syna, który dziś chce (nie ma opcji go przekonać), zgłosić się do szpitala psychiatrycznego, ponieważ przez utratę kobiety wpieprzyl się w benzo. Chce iść do szpitala i powiedzieć że jak kończą mu się tabletki to chce się zabić, słyszy głosy itp.. tylko moje, nasze pytanie brzmi chłopak jest na programie metadonowym. Czy normalnie ten lek będzie dostawał na oddZiale w psychiatryku? Głównie o to się on boi, że go zamknął i będzie się zwijam bólu, z braku metadonu i benzo. Jak wygląda strona leków tam? Proszę o pilna odpowiedź... sama się już o niego boję.. że zrobi coś nam.. albo sobie.. to jedynak..
  • 16 / 16 / 0
Up
Chyba nie do końca ten temat.
Koniecznie powiedzcie lekarzowi o uzależnieniu, biorąc pod uwagę niebezpieczeństwo nagłego odstawienia, na pewno będą to robić zgodnie z aktualną wiedzą. Poczytajcie opinie o szpitalu, bo niestety nie w każdym potrafią robić to prawidłowo.
Basia7
  • / / 0
Przepraszam za tak chaotyczny post ale stres.. On chce iść na zwykły dyżur w szpitalu i powoedIec, że dłużej już nie może, słyszy głosy które każą wręcz żeby sobie coś zrobił. Uzależnienie to jeden z powodów z których chce się zamknąć. Raz ratowalismy go naloksonem, odcinalismy z kabla.. to jest główny powód... chłopak ma 23 lata, a codziennie mówi, że marzy o śmierci... no ciężko opisać słowami... wiecznie nie będę brała wolne w pracy by go pilnować bo w końcu ja stracę.. nawet i ja dostrzegam plusy w psychiatryku, jeśli mu choć trochę to pomoże..
  • 1545 / 1586 / 0
Basiu, jak Twoj syn juz slyszy glosy, ktore kaza mu sie zabic to dzwon natychmiast po karetke, nie ma teraz czasu na rozmyslanie co dalej ! niech go najpierw ratuja, bo dojdzie jeszcze to tragedii ! ja bym tak zrobila !
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2020 przez MaryJayDu, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Gość
  • / / 0
Dokładnie! Jeśli to nie jest z jego strony jakieś gówniarskie zagranie na nerwach swoich opiekunów i gadka nie jest wytworzona tylko po to żeby was kroić na kasę. I szczerze sam z siebie takie rzeczy gada że głosy i że sobie życie odbierze. Jeśli jego celem jak mówie nie jest nastraszenie Pani jako Matki. To nie ma co się zastanawiać. Karetka i całą sytuację na spokojnie opisać lekarzowi. Oni się już nim zaopiekują. To mogą być ciężkie sceny, pasiak , wzięcie na siłę, z jego strony opór , krzyki że to już koniec że on się zmieni. Nie może Pani temu ulec proszę pamiętać że alternatywą jest stanie nad jego grobem i przeklinanie że się tego nie zrobiło kiedy jeszcze był czas. Otóż jeszcze jest czas a środki muszą być adekwatne do sytuacji.
  • 2 / 2 / 0
Uważam j/w,nie ma czasu się zastanawiać,tylko działać , zeby nie było potem za późno,bo nigdy sobie nie darujesz potem jak stanie sie tragedia.
"Oto test ,który odpowie na pytanie czy twoja misja na Ziemi jest zakończona : Jeśli wciąż żyjesz to nie jest "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.