Co do pobytow w osrodkach @DexPL niestety, ale nie moge sobie pozwolic na tego typu "wypoczynki". Dlatego tez tak kręce, mimo ze rozwiazanie mialbym tuz pod nosem. Chętnie bym sie udał w takie miejsce pod warunkiem, ze opieka nie wyglada na wpierdoleniu we mnie jak najwiekszej ilosci neuroleptykow czy zdrugs i do spania.
Wybaczcie ze sie tak rozpisuje, ale mam teraz naprawde slabe chwile a oprocz mojej dziewczyny jestem samotną kurwą, ktora teraz wylewa swoje zale po latach kiszenia ich w sobie. Psychicznie jestem zdaje mi sie na tyle silny jesli chodzi o takie przykre sytuacje, ze nie zrobie nic sobie, nie mam nawet czym sie martwic. Dam rade i wyjde z tego, zwyczajnie potrzebowałem porady i odpowiedzi na pytania, ktore zadalem. Przez pewien moment balem sie, ze moze wychodzi mi na wierzch jakas ukryta schizofrenia, badz inna choroba psychiczna (mimo tego ze nikt w rodzinie nigdy nie chorowal lol). Ale jak teraz sobie mysle to nie moze byc zaden zbieg okolicznosci, ze doslownie od momentu odstawienia tak bardzo pogorszyl mi sie stan.
No nareszcie w domu. Z tego co więcej i pełnij napisałeś, to nie oxy jest Twoim problemem. Skoro leczysz się od 3-4 lat, to oxy tylko aktywowało coś, co wcześniej mogło być trzymane na wodzy. Bezwzględnie do lekarza.Skoro ten,do którego chodzisz nie jest w stanie pomóc, idź do innego.
Żadnego "przeleczania" buprą. To nie skręt a pełna deprecha, która może mieć poważne skutki na przyszłość. Nie bierz już opioidów. Jak widzisz, nie naprawiły sprawy, a tylko rozpieprzyły względnie poukładany mechanizm. Nigdy nie naprawiają. Tylko niszczą. Zdrowia.
Dziś moja pierwsza próba z Palexią i Oxy, trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki żebyś nie przedawkowała z radości na obniżonej tolerce.
Wiem, jak to wygląda, ale już sie przejechalam na tych swoich postanowieniach. Będę starać się wejść na program, a jak mi się nie uda, to najpierw chcę wypracować w sobie konsekwencję. Juz nigdy nie powiem nigdy. Narazie nie jestem gotowa na zrezygnowanie z opioidów. Tyle.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.