Co do pobytow w osrodkach @DexPL niestety, ale nie moge sobie pozwolic na tego typu "wypoczynki". Dlatego tez tak kręce, mimo ze rozwiazanie mialbym tuz pod nosem. Chętnie bym sie udał w takie miejsce pod warunkiem, ze opieka nie wyglada na wpierdoleniu we mnie jak najwiekszej ilosci neuroleptykow czy zdrugs i do spania.
Wybaczcie ze sie tak rozpisuje, ale mam teraz naprawde slabe chwile a oprocz mojej dziewczyny jestem samotną kurwą, ktora teraz wylewa swoje zale po latach kiszenia ich w sobie. Psychicznie jestem zdaje mi sie na tyle silny jesli chodzi o takie przykre sytuacje, ze nie zrobie nic sobie, nie mam nawet czym sie martwic. Dam rade i wyjde z tego, zwyczajnie potrzebowałem porady i odpowiedzi na pytania, ktore zadalem. Przez pewien moment balem sie, ze moze wychodzi mi na wierzch jakas ukryta schizofrenia, badz inna choroba psychiczna (mimo tego ze nikt w rodzinie nigdy nie chorowal lol). Ale jak teraz sobie mysle to nie moze byc zaden zbieg okolicznosci, ze doslownie od momentu odstawienia tak bardzo pogorszyl mi sie stan.
No nareszcie w domu. Z tego co więcej i pełnij napisałeś, to nie oxy jest Twoim problemem. Skoro leczysz się od 3-4 lat, to oxy tylko aktywowało coś, co wcześniej mogło być trzymane na wodzy. Bezwzględnie do lekarza.Skoro ten,do którego chodzisz nie jest w stanie pomóc, idź do innego.
Żadnego "przeleczania" buprą. To nie skręt a pełna deprecha, która może mieć poważne skutki na przyszłość. Nie bierz już opioidów. Jak widzisz, nie naprawiły sprawy, a tylko rozpieprzyły względnie poukładany mechanizm. Nigdy nie naprawiają. Tylko niszczą. Zdrowia.
Dziś moja pierwsza próba z Palexią i Oxy, trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki żebyś nie przedawkowała z radości na obniżonej tolerce.
Wiem, jak to wygląda, ale już sie przejechalam na tych swoich postanowieniach. Będę starać się wejść na program, a jak mi się nie uda, to najpierw chcę wypracować w sobie konsekwencję. Juz nigdy nie powiem nigdy. Narazie nie jestem gotowa na zrezygnowanie z opioidów. Tyle.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.