Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
btw.
poza tym biorę 150mg Klomipraminy, 100mg Lamotryginy i owe 300mg Pregabaliny.
Ile tam tego jest? Po 50mg na kapse?
Wrzucać obie?
Skąd to masz? Najlepiej jakbyś foto wysłał.
Ale posłuchaj @klish a
Kapsy po 50 mg chyba są tylko w jednym leku, wiec znikoma szansa. Na rynku teraz mnóstwo podmiotów odpowiedzialnych.
Why can't we fly forever?
Pregabalina to po prostu kolejny zamulacz nie wiele odstający profilem działania od neuroleptyków.
Zjadłem dwie i nawet spoko
Długo trzyma
Z początku euforia w glowie i chęć robienia wszystkiego. Hamulce puszczają trochę.teraz po 6h kimnalem się 2h i jest ok
Czy uzależnia? Ja akurat dowiem się przy odstawce... której sobie teraz zresztą nie wyobrażam HEHEHE
@Diabeusz666 małe?
150mg zapewne.. bo 75mg co jadłam zawsze są czerwono białe. no i mniejsze od 150mg, które są właśnie białe. Nie wiem jak wyglądają 300mg.
Why can't we fly forever?
Prega pomoże po odstawce opiatów i benzo?
Nie mówię tu o wychodzeniu z kosmicznego uzależnienia tylko „średniego” tj np.
pół roku różnych benzo (nie w ciągu) przewaga bromka rolek ale zdążyła się alpra
Ponad pół roku bupry 1mg dzień
Czy widać po człowieku ze jest pod wpływem przy normalnych dawkach?
Zainteresował mnie temat i poczytam ten temat jak będę miał czas bo walczę z nałogiem i fizycznego skręta się nie boje - boje się depresji i obniżenia nastroju które się ciągnie po odstawieniu
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.