Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Do ćpania: 3/10 w mojej subiektywnej ocenie. Faza alkoholopodobna (a alkoholu bardzo nie lubię) tzn problemy z równowagą, z mową, dezorientacja (umiarkowana, wciąż mniejsza od alkoholu), problemy z pamięcią, na drugi dzień nawet podobny kac, choć lżejszy od alkoholowego i szybciej przechodzi. Przynajmniej nie ma rzygania. Na plus: lekka euforia (której jednak daleko do kodeiny) uczucie beztroski (też jednak nie tak dobre jak na kodzie - przynajmniej dłuższe) polepszenie odbioru muzyki, pogłębienie wyobraźni i wprowadzenie w marzycielski stan - jednak będący biedną namiastką tego np. po MJ - "rozkminy" są dość chaotyczne, zahaczające wręcz o gonitwę myśli czyli objaw negatywny. Czasem w komentarzach wymieniane były wizuale - ja jak dotąd nie doświadczyłem nawet bedac mocno porobionym. Jak ktoś lubi tego typu fazy, to niech ogarnie sobie Akineton. Znacznie tańszy (opakowanie 30 tab kilkanaście zł) i już po 2-3 tabletkach jest mocno. Ale to "zły brat bliźniak" pregaba z nasilonymi negatywnymi efektami i nie działa przeciwlękowo. BTW trochę mnie śmieszą posty gdzie ktoś pisze, że np 300 czy 450mg go porobiło... Bo ja mam zapisane 600mg dziennie :P
To niech Cię nie śmieszy bo nie każdy ma taki sam organizm jak Ty. Co chyba jest nawet logiczne.
Na mnie dawki 75mg działały ćpunsko przez koło 2 tyg. Potem spoko. Teraz Po roku sama podniosłam sobie do 2x150 i czuje się normalnie.
Why can't we fly forever?
23 stycznia 2020simer44 pisze: Jaka firma najlepszą czy to bez różnicy. Bo z alprą to różnie bywa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie odczułam różnicy
znalezione na Apteline
Czy po takich 600mg u zdrowego człowieka może pojawić się atak padaczki polekowej? Np w trakcie działania tudzież jak nasaczenie nagle spada (próg padaczkowy)?
Ktoś pisał o tym a ja potwierdzam, mixuje się zajebiście z marihuaną (wzajemna synergia) oraz z alprazolamem (megazajebista synergia i wzajemne wzmocnienie obu substancji). Z innymi rzeczami nie mixowałem. Po dopaleniu ziołem i poprawieniu alprą złapały mnie noddy.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.