Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / 4 / 0
Dodaję od siebie spis tego co ja i znajomi spotkaliśmy na dolnym od wakacji 2019:
logo - Philipp Plein
kształt - sześciokąt
kolor - kremowy brąz
info - bardzo spoko cuksy. Mocno chillowe, wzmocnione czucie. Ogólnie raczej nie ma sensu łykać połówki więc jak macie możliwość bierzcie od razu całą :D - działa znacznie lepiej a faza jest znacznie stabilniejsza. Jedna z fajniejszych jakie spotkałam.

logo - Philipp Plein
kształt - sześciokąt
kolor - szary
info - Znacznie bardziej kruche niż wymienione wcześniej. Ogólnie bardzo podobne jednak te są nieco gorsze. Faza nieco mniej satysfakcjonująca.

logo - SEX
kształt - serce
kolor - mocny róż
info - Powiem na wstępie tyle - Jeśli spotkacie, kupcie zapas na następne razy bo to istny miód. Jedne z najlepszych jakie spotkałam. Piękne kolorki, obraz wręcz "tańczy". Zacytuję tu zdanie które wypowiedziałam po wejściu TYLKO połówki :D - "Twarze ludzi zamieniają się w najpiękniejsze obrazy jakie w życiu widziałam"

logo - Overwolf(niedoinformowani mówią na nie "Foxy")
kształt - sześciokat
kolor - fioletowy
info - Mega kruche i o nieregularnym kolorze. Tu akurat zdania są podzielone bo jedni je kochają, drudzy nienawidzą. Osobiście nie polecam. Można łatwo trafić na chujową partię więc ostrzegam. Szczękę znajomego jak cytuję "zamienił w młot pneumatyczny w połączeniu z prasą hydrauliczną". Zjazd po nich mocno odczuwalny.

logo - Tommorowland
kształt - Logo tommorowland
kolor - fioletowy
info - Bardzo łatwo dostępne na Wrocku. Tak jak w przypadku SEX jedne z lepszych. Ogólnie działają bardzo podobnie ale są nieco słabsze na moje oko. Warto łyknać ;)

logo - Defqon
kształt - logo defqon
kolor - zielony/żółty neon
info - Największa piguła z jaką się spotkałam, a miała prawie 2cm :D. Fajne, faza bardzo stabilna. Brałam tylko połówkę więc nie wiem jak jest w przypadku całej, ale podejrzewam, że wypierdala z kapci.

logo - 6ix9ine
kształt - twarz 69
kolor - różowe, zielone i sporo innych
info - Wykładają na glebe - dosłownie. Po wzięciu nie byłam w stanie ruszyć się z kanapy(ale to raczej w mooim przypadku tak było) Ogólnie dziwna z nimi sprawa bo raz zamulają a raz speedują. Ogólnie bardzo spoko pill, zjazdu prawie brak.

logo - snapchat
kształt - prostokąt
kolor - błękitny
info - Z nimi miałam praktycznie zerową styczność. Na pewno są git i znajomy poleca brać za dnia. Ponoć działają podobnie co ema w krysztale.

logo - RedBull
kształt - prostokąt
kolor - neonowy róż/czerwień
info - Mocne i wchodzą z buta. Wjazd potrafił być taki, że 30min ogarniasz co się dookoła Ciebie odpierdala :D

Chyba tyle
  • 48 / 6 / 0
Nazwa: punisher
Kolor: niebieski
Kształt: czaszka
Logo: punisher
Gdzie kupione: okolice poznania
Kiedy kupione:niedawno
Czy ktoś może wie co w nich jest? ,podobno mocne.
  • 463 / 60 / 0
zrodlo darknet, podejrzewam ze w wielu miejscach w kraju mogą latać
buźka, 300 nie ma, ale bedzie bardzo blisko. zaczynac od polowy %-D

edit. zeby szukajka znalazła, niebieskie punishery, logo punisher oraz czerwone serca / serduszka love sex.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 7 / 2 / 0
11 stycznia 2020Chujcidobuziiii pisze:
Pytanie

Nazwa:Faraony
Kolor:żółty
Kształt: twarz faraona
Logo: Faraon
Gdzie kupione: Śląskie
Jadł ktoś wie co w ich siedzi? Gówno czy spoko :cojest:
4 miesiące temu, kupione na wschodzie. Aplikowane jako dorzutka, podtrzymała to co miała :korposzczur: nie jest jakaś mega mocna, średnia bym powiedział. Jest okej
14 stycznia 2020szanuj sie mordo pisze:
Gdzie kupione: okolice poznania
Kiedy kupione:niedawno
Czy ktoś może wie co w nich jest? ,podobno mocne.
Te w kształcie czaszki dobre są, mogą mieć koło 300. Wydaje mi się że czysta ema :extasy:
  • 6 / 1 / 0
Pytanie
Nazwa: Pablo Escobar
Kolor: Niebieski, taki leśny
Kształt: okrągła dosyć mała ale jakby wysoka (?)
Logo: na jednej stronie wizerunek pablo escobara w okularach, z drugiej wycięcie do podzielenia na pół
Gdzie kupione: okolice Olsztyna
Kiedy kupione: 30.12.19
Dodatkowe komentarze: były mocne, egzotyczne :*

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał z tym styczność i ile to ma mg MDMA, na ecstasydata nic o nich nie ma dlatego pytam, może ktoś wie :)))
do bramy, bo pada deszcz
zaćpasz, przejdzie dreszcz
i wróci wróci tęcza barw
i pęknie twój wrogi świat
i znów przed życiem, przed życiem pęknie strach
twój strach, twój strach, twój strach
który cię zmusza, aby ćpać
  • 776 / 105 / 0
Niebieskie punishery w warminsko-mazurskim, rzekome 250-300mg emy w srodku. Podobno mocne. I fakt, są mocne ale na 100% z domieszką fety. Pobudzają dość mocno oprócz samego MDMA i przynajmniej ja nie mogłem zasnąć dłuzej niz to u mnie bywa.
  • 2 / / 0
10 stycznia 2020Raptile pisze:
Ktoś coś o tych pigułach , warto to brać, ma wogóle emke ?

Nazwa: Domino
Kolor: pomarańczowe
Kształt: kostki domino różne liczy kropek
Gdzie kupione: Wwa
Kiedy kupione: styczen

Zarzucone ładowały sie ok 40min, zarzucone 3/4 po 2 h kolejne 3/4 , mocowo tak 7.5/10 na miłą posiadówę ok , nie lubię się wypierdolić w kosmos , dla mnie idealnie ;) Euforia, gadatliwość, muzyka dobrze wchodzi. Wszystko tak jak powinno być ;)
  • 1 / / 0
Nazwa: Emoji PooP
Kształt: trójkąt z przedziałką z tyłu
Gdzie Kupione: dolnośląskie/opolskie
Kiedy: styczeń
Ocena działania: 6/10
Po wrzuceniu dwóch sztuk zaczyna być fajnie. Trzymają około 1,5 do 2 godzin. Na następny dzień można normalnie funkcjonowac.
  • 3 / / 0
Nazwa:Domino
Kolor:Czarne
Kształt:Prostokąt
Gdzie kupione:Śląsk
Kiedy:Styczeń 2020

Wie ktoś coś o nich?
  • 7 / 3 / 0
Podzielę swoim doświadczeniem z ostatnich kilku miesięcy

Gdzie kupione: krk
Kiedy kupione:2019
9/10
Mega mocne, rzeczywiście mogą mieć ok 300, wzięty jako dorzutka, co było błędem. Zmuła, nieogar, CEVy i omamy wzrokowe, koleżanka wzięła 1 całą i ją mega powykręcało. Dla doświadczonych , ci mniej doświadczeni zaczynać od połowy bo może się skończyć źle.

Nazwa: El chapo/BOSS
Kolor: różowy
Kształt: prostokąt
Logo: elchapo, boss
9/10
Bardzo dobre, mocne, deklarowane 220 muzyka wchodzi bosko, trzymają ok 3h bez zjazdu.

Nazwa: duszek
Kolor: żółty piaskowy
Kształt: duszek
Logo: duszek
6/10
Średnie, deklarowane 290, ale tyle na pewno nie ma, trzyma ok1,5-2h.

Kolor: różowy
9/10
Mocne, wzięte 2/3 mega faza trzyma ok 3h bez zjazdu.

Nazwa: chupa chups
Kolor: żółty
Kształt: okrągły
Logo: chupa chups
5/10
Średnie, nawet słabe, deklarowane 200 ale wątpię. Średnia faza, trzyma ok1-1,5h.

Nazwa: VW volkswagen
Kolor: pomarańczowy
Kształt: okrągłe
Logo: VW
Kiedy kupione:2018
8/10
Mocne, deklarowane 250, fajna faza trzyma ok 2-3h.

Nazwa: Superman
Kształt: Diament
Logo: Superman
Kiedy kupione: 2018
7/10
Dobre, fajna faza trzyma ok 1,5-2h.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.