Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Na początku jadłem jak człowiek, rekreacyjnie 2/3 mg rozłożone na cały dzień. Po dwóch tygodniach doszedłem do dawek rzędu 15mg. No i tyle sobie jadłem przez dwa tygodnie. Bałem się że może mnie czekać to co po odstawieniu alpry, ale bez żadnego problemu odstawiłem. Etizolam jest dosyć zdradliwy.
  • 2392 / 663 / 0
Coś czuję że mogę stracić dostęp do klona którego biorę w ciągu 7 lat aktualnie 3/4 doba . Wiem że alpra działa na mnie praktycznie jak 1:1 jak mi czasem brakowalo clonsa. Czy wzięcie teraz etizolamu kiedy zabraknie K nie będzie głupim pomysłem ??
  • 5396 / 965 / 0
Możesz brać. Tylko pamiętaj że etizolam dziala 2x krócej jak nie lepiej. Poza tym przeciwwskazań nie widzę jak jesteś w klony wjebany to sie ratuj tym eti.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 15 / 2 / 0
Hej, hej. Etizolam biorę sporadycznie (raz na 2-3 miesiące) głównie po zabawie ze stimami. Zaczynałam od dawek 0,5 mg które usypiały mnie na amen wiec nie dorzucalam więcej. Dziś wjechało 4mg na raz i jedyne co czuje to delikatna zamułe... czy to możliwe ze robiąc takie odstępy moją tolerke tak wywaliło w kosmos ? Czy trafiłam na jakiś lewy sory ?
Ps. W sylwestra zarzuciłam 1mg fenazepanu, ale rowniez nie odczułam żadnych efektów...
  • 604 / 115 / 0
niemożliwe żeby 0,5mg raz na 2-3 miesiące wywaliło tak tolerancję.
  • 15 / 2 / 0
Zdaje sobie z tego sprawę, dlatego zastanawiam się czy ten sort nie jest jakiś lewy... wcześniej miałam malutkie niebieskie tabletki 1mg, teraz białe 2mg od jednego z vendorów.
  • 911 / 207 / 1
Spożywasz alkohol? Być może tolerancja krzyżowa.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 15 / 2 / 0
Alkohol pije sporadycznie. Istnieje coś działającego podobnie do etizolamu ale o silniejszym działaniu ?
  • 3406 / 535 / 0
Chyba alpra.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 604 / 115 / 0
wszystkie benzo działają dość podobnie. Z aptecznych będzie ciężko, może alpra lub lorek, za to w RC masz tego całą masę. Ale nie wjebuj się w to
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.