19 stycznia 2020BodTram pisze:Prawdopodobnie tak. Brałem kilkanaście razy w swoim życiu tisercin i działał na mnie mocno,rano czuć mocne zamulenie po tym leku,gdzie potrzeba trochę czasu aby to zeszło.Też zależy jakie masz doświadczenie z takimi lekami,jeśli tak to jaka częstotliwość itp.Ale jeśli nie bierzesz tego typu leków w tym tisercinu to Cię złoży.19 stycznia 2020fixoon pisze: Jest taki paradoks że po 6mg clona przez cały dzień wieczorem ide spać i sen trwa maksymalnie 4 godziny rano nie pomaga nawet mocna kawa. Czy dorzucenie do klonów jednego Tisercinu przedluzy sen i nie bede sie wybudzal ?
ja za to każdemu polecam diphergan, zwłaszcza do benzosów. Mnie składał idealnie, lepiej niż midazolam, na skrętach po herze i na klonach, tak że maksymalnie po 50 mg lulałem jak dziecko. Dobrze też działa z tisercinem, chlorprothixenem, tylko że po łączeniu go z neuroleptykami przez pewien czas rano zamula.
19 stycznia 2020thermogrippp pisze: @fixoon
ja za to każdemu polecam diphergan, zwłaszcza do benzosów. Mnie składał idealnie, lepiej niż midazolam, na skrętach po herze i na klonach, tak że maksymalnie po 50 mg lulałem jak dziecko. Dobrze też działa z tisercinem, chlorprothixenem, tylko że po łączeniu go z neuroleptykami przez pewien czas rano zamula.
Nie cytujemy posta nad swoim. taurinnn
20 stycznia 2020Vratislav pisze: @fixoon no nie dziwne, że dobrze wychodzi skoro zamieniłeś sobie jeden narkotyk na drugi.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).