Zszedłem bezboleśnie, zapewne dzięki utrzymanym przerwom między "dniami fenibutowymi".
Ps. A tak a propo czy znacie jakieś "tajne, ukryte" sposoby żeby wyciągnąć jeszcze lepsze możliwości tego specyfiku które można by doświadczyć. Pozdrawiam.
dawkę około 3g, 3/4h po posiłku i w trakcie gdy poczuje pierwsze efekty zjem 200mg kofeiny. Pytanie. Czy jeśli mam małą tolerancje na modulatory gaba, to picie 2piwek/h (podczas działania feni) będzie bardzo ryzykowne? tzn. Czy jest spora szansa, że zaliczę blackout po takiej mieszance?
24 stycznia 2020stuk pisze: Jakie różnice zobaczyliście pomiędzy fani, a balco?Mają bardzo podobny wzór.
To co jest pewne, to że baklofen działa, zawsze. Jak nie działa - zwiększ dawkę. W przypadku fenibuta nie jest to takie łatwe. Czasem zadziała, czasem nie. I zwiększanie dawki feni czasem do niczego nie prowadzi.
Efekty są podobne - pobudzenie, gadatliwość, większe libido. Przypomina to trochę alko, ale to coś innego.
Jak w 2017 r. wszedłem na baklofen to byłem zaskoczony tym, że objawy niepożądane są podobne. Dajmy na to odruchy wymiotne. Znając tylko fenibuta składałem to na karb ogromnych dawek (w gramach) jakie przyjmowałem. A baklo rozpocząłem 10-30mg (nie muszę chyba przekonywać jak dalece mniejsze to dawkowanie) a wszelkie niestrawności, odruchy wymiotne - jeszcze silniejsze. A na dodatek sraczka. Sugeruje to, iż najpewniej coś innego niż ich toksyczność daje takie efekty. Możliwe, iż działanie na ludzki mózg. Nie wiem.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina