Jest jakieś logiczne wyjaśnienie dlaczego nie chce na mnie zadziałać tak jak powinna ? Przystopoowałem troche z DXM i postanowiłem przerzucić się na kodeine ale mnie zawiodła. Ktoś wie czemu tak jest ? I co ewentualnie zrobić żeby w końcu zadziała.
Dodam że zawsze brałem na pusty żołądek.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
@EvilDead, bierzesz jakieś leki?
Nie biorę aktualnie od kilku miesięcy. Dziwi mnie to że jakiś czas temu te 150mg fajnie działało, było przyjemnie i euforycznie a teraz nawet 480mg nie daje takiego stanu.
Kurde może coś z wątrobą mam i nie chce sie metabolizowac czy coś. Sam już nie wiem, ale chciałbym znowu doświadczyń tego stanu, tego ciepła i euforii.Dodam jeszcze że nawet po tych 480mg nie miałem małych źrenic, a po 150mg wtedy miałem jak szpilki
a co do tego jakie bralem opio - to wlasnie 2 razy majkę 100 mg p.o.
3 razy oksy ale to dawno (po nich mnie koda trzepala i tak po 240)
13 stycznia 2020EvilDead pisze: Próbowałem jakiś czas temu kodeiny pierwszy raz przez trzy dni po 150mg i obiecałem sobie że więcej do niej nie wrócę ale wróciłem. Od 5 dni brałem kodeine - przez trzy dni w dawkach 150mg ale nie działała wcale, w jeden dzień spróbowałem 240 i też nie zadziałało i wczoraj postanowiłem ostatecznie zarzucić dwie paczki thiocodinu 16-stek czyli 480mg i tutaj troche zadziałało ale i tak to nie było to co jakiś czas temu.
Jest jakieś logiczne wyjaśnienie dlaczego nie chce na mnie zadziałać tak jak powinna ? Przystopoowałem troche z DXM i postanowiłem przerzucić się na kodeine ale mnie zawiodła. Ktoś wie czemu tak jest ? I co ewentualnie zrobić żeby w końcu zadziała.
Dodam że zawsze brałem na pusty żołądek.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.