Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 515 / 71 / 0
^Wysoce niebezpieczne połączenie, na SSRI obowiązuje zakaz DXM.
  • 190 / 20 / 2
Tyle to wiem, ale czy microdosing w moim przypadku jest aż tak groźny?
Uwaga! Użytkownik kacper791 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 515 / 71 / 0
Możesz spróbować dawki lecznicze: 1-3 tabletki. Jak będziesz się źle czuł to wiadomo, że gra nie warta świeczki.
  • 142 / 8 / 0
2 razy przyjebalem DXM raz 450 i next dzien 150 i koda cudownie zaczela dzialac nie tak jak na poczatku ale czuc dzialanie 😎 cos w tym musi byc
  • 64 / 2 / 0
Wracam. Trochę zadziałało. Po kuracji i miesiącu przerwy 100mg w pompce z relanium 10mg i nocce po alfie 3mmc i amfetaminie zapewniło mi urwany film i pobyt w szpitalu. Niestety tokarka szybko wróciła. Po 5 razach z majka(50mg dawało satysfakcję) setka była zbyt słaba. Eksperyment zakańczam z przyczyn prywatnych. Są ważniejsze rzeczy od walenia helu z midasami i nie chce do tego wracać, ale temat zostawię dla innych użytkowników żeby się podzielili doświadczeniami.
  • 416 / 58 / 0
Testowałem tą metodę biorac 60 DXM rowniez jak autor postu przez tydzień. Nic nie dalo. koda j tak nie klepla... eh, a tak liczyłem.
  • 23 / / 0
Jeśli biorę znów średnio co 3 dni tramadol i DHC to czy mogę się suplementowac DXM? Wiem, że połączenie DXM + tramadol może powodować ZS, ale czy to faktycznie będzie groźne jeśli będę np. W dniu zazywania trampka brał 15mg a w dni pomiędzy tripami 30mg?
  • 228 / 43 / 0
Lepiej obetnij dawkę trampka o trochę i bierz jak najmniej np 10 mg DXM
  • 9496 / 1867 / 2
Skonczy sie tak, że zamkniemy ten temat skoro nie umiecie z niego korzystac.
Wpierdalasz SSRi/Tramal czy inne serotogeniczne wynalazki - nie wpierdalasz DXM
Za chwile zejdziecie do 1mg DXM, bo przecież trzeba przy okazji jesc tramal.
Ludzie litości.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 23 / / 0
Przetestowane, tabsa 15mg nie wpływała jakkolwiek na tripa, jedzone rano a tramal popołudniu. Nie wiem jak bardzo nadwrażliwym trzeba być by się coś tu zjebało litości. Nikt nie mówi o wpierdalaniu 450mg DXM i 1,5g Tramalu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.