Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / 6 / 0
Ja sobie przypomniałem ostatnio magię kanna z czasów am2201 znalazłem wora, lotnisko i bum
Było zajebiście ale prawie umarła mi dziewczyna. Dobrze że byłem tak zrobiony że nie zauważyłem bo by mi fazę popsuła xD
  • 981 / 84 / 0
Jest coś wartego z kanna obecnie?
  • 120 / 6 / 0
@rodozz313 A czego szukasz? W związku z tym że na rynku kannabinoidów jest mnóstwo to każdy znajdzie coś dla siebie, czy to będzie coś mocno dysocjującego czy bardziej czillowego. Niektóre kanna w małych dawkach dozowane wolumetrycznie mają działanie bardzo czillujące (jak wg jednego raportu 5-CL-ADB-A) co może wynikać z selektywności do receptora CB2 (który może odpowiadać za "lżejszy" i bardziej opioidowy profil kanna takich jak ULR-144 lub JWH-210), ale trzeba uważać bo granica między "czillem" a mocną fazą jest cienka. Jeśli szukasz czegoś ogólnie mniej mocnego to nadal można znaleźć NM-2201, FAB-144, MPHP-2201 i inne chemikalia - jedne mocniejsze od drugich, ale generalnie nie są takimi kosami jak np. nowe odczynniki typu 4F-ADB lub 5F-MDMB-2201; jak spróbuje 5-CL-ADB-A to dam raport, ale może to potrwać jeszcze trochę czasu i nie chcę eksperymentować w tym samym czasie z psychodelikami i kannabinoidami z uwagi na fakt, że mogą one wzmocnić symptomy HPPD
  • 2 / / 0
Jakie proporcje polecacie na maczane dla średnio zaawansowanego palacza maczane z 5f mdmb 2201
  • 420 / 43 / 0
Na Twoim miejscu zrobił bym minimum 1:100. Dopalić możesz zawsze, a pokarać się nie pokarasz pewnie takim stężeniem. Dla siebie zrobił bym 1:150. Eloooo
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
szukam kanna podobnego w profilu dzialania do 5f-akb-48
cos co stosunkowo lagodnie wchodzi, ale zarazem jest mocne i dlugo trzyma.
chill, a nie obuch w leb
  • 420 / 43 / 0
Każde da chillout, pod warunkiem że będzie w dużej proporcji. Jak chcesz takie to rodzina sgt 1:15-50 im więcej tym mniej dysocjacji, a wiecej chillu.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nie wiedziałem gdzie umieścić ten post

Substancja to tzw Czekolada posiada ona wiele nazw np. Czarny, Czuć, Czarlizard

Z własnego doświadczenia wiem że jest to bardzo mocne ja nigdy nic mocniejszego nie palilem. Koleszka po 1 buchu siedział jak martwy pod stołem i chciałbym się dowiedzieć co to wgl kurwa jest. Po 1 buchu od razu scina z nóg czasami nawet lufki nie zdazalem odłożyć.

Kolor tego dopalacza jest zazwyczaj brązowy pochodzący pod czarny. Ta substancja jest twarda lecz kiedy trochę potrzymamy ja w rękach robi się miękka (dosłownie jak plasteliny)

O smaku i zapachu wolałbym nie wspominać jebie jakimiś oponami z tira...

Wiem jeszce że czekolada ma swoje inne odpowiedniki typu carmel i Toffi

Chciałbym dowiedzieć się co to tak naprawdę jest. Szukalem tego na forum ale nigdzie nie mogę znaleźć
  • 1290 / 367 / 0
Pewnie syntetyczne kannabinoidy. Przy przedawkowaniu zabijaja a jesli nie, to akurat czesto te fake hashe maja taki sklad substancji wypelniajacych, ze po kilku razach rozpierdalaja pluca i do konca zycia zyjesz pod aparetem tlenowym.
  • 2 / / 0
To jak ja żyję po 3 latach palenia tego😳
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.