25 grudnia 2019p420 pisze: a no i co do cen to tak uczciwie dla obu stron to 200-300 za g
MDA to jest rozkurw, euforyczny łomot, jak się dużą dawkę zarzuci to serio nieogar jak skurwysyn.
Ale trzeba się przygotować, koniecznie jakieś witaminki, izotoniki, gumy do żucia, słuchawki, muzyka wiadomo
W klubie chyba najlepiej, bo masz miejsce do tańczenia, dobre nagłośnienie (ale nie do jakiegoś disco polo, konieczna ostra techniawka) i lampeczki kolorowe, MDA też daje fajne wizuale,
Wyjebany-euforyko-stymulanto-psychodelik.
Choć ja po dawce 75-80mg podbitej piracetamem też miałem niezły rozpierdol.
Można tutaj pisać i pisać,
ale ciężko opisać moc tej wspaniałej substancji.
Czy kupujesz gieta, czy działe na jedną noc,
warte to każdych pieniędzy.
Mix z MDMA oczywiście kozak też,
ale z mefem ? mhm, chyba trzeba dociągać do pieca ?
Pewnie jest niezłe oh ah, jak mefa wjeżdża
a 150 mg to raz w życiu zjadłem, nie mogłem się nawet ns sekundę zatrzymać bo się kręciło w głowie i zapowiadało rzyganko, za duża dawka, nie polecam
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina