Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Jak to wyglada w przypadku yerby, ile jaki jest najdluzszy sensowny odstep miedzy pierwszym, a ostatnim zalaniem?
23 września 2019WhiteMaskTBK pisze: Nie wiem jak to wyjaśnić ale yerba swój potencjał mi pokazuje jedynie przy łączeniu jej z kofą z innych źródeł (kawa). Wtedy jest moc. Solo odczuwam ją delikatnie z samego rana, jak się nasycam pierwszym zalaniem : )
tylko przestrzegam, jest BARDZO MOCNA w zupełności wystarczy 1/5 1/6 kubka na początek suszu
gdzie innych sypałem 3/4 i nie było takiego kopa ;p
30 grudnia 20190Sh14sH pisze: Można: https://www.youtube.com/watch?v=rodo_rGFcGo
nie trzeba się pierdzielić z przelewaniem w kubeczki, siteczka i inne gówna
rurka bombila też daję radę, zalewasz wodą zaparzasz, wkładasz rurę i pijesz ale piję tylko w domu na spokojnie jak mam czas bo z niej wychodzą mini mini łyczki kubeczek piję 30 minut ale co za tym idzie lepiej się wchłania yerba i aktywne substancje w niej zawarte
ale przed pracą na szybką jak duszkiem wypije ostygniętą też jest git
z farcikiem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.