Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 194 / 0
17 grudnia 2019Ankaaa pisze:
moze to nastepny slawny raper, o ktorym nikt nigdy nie slyszal ? :D
%-D %-D w punkt

Ja też o użytkowniku nie słyszałem nigdy
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 2897 / 617 / 10
Zmarł użytkownik crash700. Taką wiadomość dostałem z jego konta:
20 grudnia 2019crash700 pisze:
witaj. autor tego profilu niestety zmarł w szpitalu wczoraj. przedawkował różnego typu substancje od alkoholu po amfetamine, kokakine. na sor został zawieziony, rzygał pół godziny. jak zasnął już się nie obudził. Adrian 26 lat.

proszę usunąć ten profil - przyjaciel.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1545 / 1586 / 0
srednio mi sie widzi, zeby ktos kumplom podawal swoje haslo, nie bralabym tego info na serio. a usera kojarze.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 641 / 98 / 0
Jeżeli ktoś jest stale zalogowany/komp pamięta hasło to automatycznie każdy może wejść na konto.
  • 1545 / 1586 / 0
ale kto zapisuje hasla na kompie ? :cojest: no ok, sa tacy co zapisuja, co nie zmienia faktu, ze do takich informacji i podanych taka droga, nalezy podchodzic z duzym dystansem.
dlatego ja bym sie powstrzymala z forumowa zaloba ;)
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 617 / 10
Już były przypadki, w których znajomy wchodził na konto zmarłego, np. user Grentoo dzielił konto z kolegą.
Jasne, że to info nie jest pewne, ale skoro je dostałem, to przekazuję.
Jak ktoś kto znał, to będzie miał żałobę, innych to raczej mało obchodzi.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 380 / 89 / 0
21 grudnia 2019Ankaaa pisze:
srednio mi sie widzi, zeby ktos kumplom podawal swoje haslo, nie bralabym tego info na serio. a usera kojarze.
Co z tego że go nie kojarzysz? W sumie to już drugi user którego nie kojarzysz xD. To że ktoś klepie mało postów nie znaczy że nie uczestniczy w społeczności forum. A odnośnie haseł, mam dwóch dobrych znajomych którzy mają moje pasy a ja ich do większości forów/portali społecznościowych z których korzystamy, przykre jeśli sama nie możesz komuś tak zaufać.
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 1545 / 1586 / 0
@VladTepes napisalam, ze kojarze.
  • 365 / 62 / 0
@VladTepes A umiesz czytać ze zrozumieniem czy tylko atakować kogoś bezpodstawnie?

edit. zostałem wyprzedzony.
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 380 / 89 / 0
21 grudnia 2019Ankaaa pisze:
@VladTepes napisalam, ze kojarze.
Przepraszam, byłem pewny że było "nie" przed kojarze gdy pisałem posta
:fuj: :fuj: :fuj:
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.