17 grudnia 2019Ankaaa pisze: moze to nastepny slawny raper, o ktorym nikt nigdy nie slyszal ? :D
Ja też o użytkowniku nie słyszałem nigdy
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
dlatego ja bym sie powstrzymala z forumowa zaloba ;)
Jasne, że to info nie jest pewne, ale skoro je dostałem, to przekazuję.
Jak ktoś kto znał, to będzie miał żałobę, innych to raczej mało obchodzi.
21 grudnia 2019Ankaaa pisze: srednio mi sie widzi, zeby ktos kumplom podawal swoje haslo, nie bralabym tego info na serio. a usera kojarze.
edit. zostałem wyprzedzony.
21 grudnia 2019Ankaaa pisze: @VladTepes napisalam, ze kojarze.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.