Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
--------------------
Chcę dodać że te opiaty to u mnie P.O i nigdy jakiegoś" Orgazmu w mózgu" nie czułem jak kiektorzy opisują stany po dobrych opiatach - może takowe występuję ale dopiero po zwiększeniu dawki i przejściu na I.V u mnie jest to 120 oxy p.o i 300 maji tez p.o i generalnie najlepsze ugrzania jakich kiedykolwiek uświadczyłem to te jedne z pierwszych przezyte wraz z kodą oraz kilka pierwszych razy kiedy wdrożyłem do menu oksykodon. Poza tymi odstępstawmi opiaty nie dają mi żadnego efektu Wow i są jedynie fajną podkładką do połączenia z THC i browarkami żeby móc zrobić sobie dłuugą i fajną sesję z serialami, jakimis dobrymi filmami albo zagrać w jakąs grę ( ale tutaj jest wyjątek nie może to być gra gdzie trza myślec za dużo i dawac od siebie xD ) np.
Scalono. taurinnn
Plus kluczowa kwestia którą pominąłeś to ile trwa ten ciąg stary XD
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim - taurinnn
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.