Ktoś znał osobiście? Był na pogrzebie?
Bo jeśli Nie, to mogę mieć coś interesujacego.
Ale najpierw info.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
09 grudnia 2019Gentlemenel pisze: Na ile potwierdzona jest smierc Marlboro_Red?
Ktoś znał osobiście? Był na pogrzebie?
Bo jeśli Nie, to mogę mieć coś interesujacego.
Ale najpierw info.
https://www.instagram.com/czerwone_malboro/
Ostatnie zdjęcie dodane 2 dni temu. Skleilem że był ktoś taki jak Marlboro_Red i podobno zgon, nick podobny, avatar nawiązuje i znajomy z [h].
Takie tam zbiegi okolicznosci, dlatego pytam jak bardzo potwierdzony.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
oby byli wolni i szczęśliwi nie czując już żadnego bólu czy strachu
taki urok tego sportu i życia ogólnie
17 grudnia 2019benny10 pisze: Synus [*] niestety odszedł jakoś w październiku. Długo go nie znałem... Ale cóż. Młody jeszcze był. Przedawkowal oxy. Z benzo i alko. Dorzucał jeszcze zanim spac poszedł, wieczorem jeszcze się z nim widziałem. Zawsze był dobrym człowiekiem i wesołym. Mateusz spoczywa w pokoju. Wiem, że go forum było dla niego całym światem dlatego piszę
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.