Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 12682 / 2455 / 0
Nie wygłupiaj się i nie próbuj realizować tego fejku !!!!!!!!!!!!!! http://www.rynekaptek.pl/komunikaty-urz ... 34122.html

Zgadzam się - kiepska cenzura danych : D Ale może Ci du*pę uratować. Wystarczyło wpisać numer w g o o g l e, którego nie zamazałeś...

PS - co to w ogóle jest za stopka? Nigdy czegoś podobnego nie widziałem. Chodzi o to Art. coś tam Sp. z o.o.
  • 1211 / 616 / 0
@jezus_chytrus w stopce podana jest nazwa podmiotu drukującego receptę.

Swoją drogą trzeba być cholernym optymistą żeby wierzyć, że jakikolwiek lekarz będzie ryzykował grubym przypałem handlując receptami...
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12682 / 2455 / 0
Domyślam się, że ludzie kupujące takie "recepty", łudzą się, że to pacjenci odsprzedają swoje - legitne.
Lekarze mają prywatne gabinety do sprzedawania recept, a nie O24 : )
  • 1211 / 616 / 0
Tak, tylko kto byłby takim idiotą żeby wysyłać obcej osobie swoje dane osobowe? :)
Jak już ktoś bawi się w handel to raczej pigułami, niż reckami. Ale racja, nie pomyślałem o tym.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 15 / 0
Po czym można poznać, że ogłoszenie o kupnie może być prowokacja mundurowych? Czy są jakieś przesłanki, żeby uważać , albo odpuścić? Wg mnie jak ktoś pisze tylko odbiór osobisty, albo za dużo ściemnia w ogloszeniu tkliwymi tekstami to może być podpucha
  • 2 / / 0
Jest jakaś "lista" uczciwych sprzedawców na oglaszamy24??
  • 13 / 1 / 0
Kiedyś zamawiałem recki od typa, przechodziły ale w jednej aptece sprawdzili i okazało się, że dawka była zawyżona i ilość opakowań. W aptece zadzwonili do lekarza i przypał... No ale udało się uciec.
  • 228 / 43 / 0
Musiales mieć szczęście czyli aptekę zamykaną na klucz zamiast takiej z drzwiami automatycznymi bo z takiej juz nie spierdolisz, od razu jest alarm.
  • 128 / 15 / 0
Nie znam takiej apteki, żeby były automatyczne drzwi. To nie bank.
  • 228 / 43 / 0
...Nie znasz apteki, ani nie widziales nigdy takiej z drzwiami jak, np. w galerii?
Jesteś farmaceutą w końcu, ale chyba na wsi , skoro takiej apteki nie widziales :o
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.