20 listopada 2018blackgoku pisze: [...] Możesz walić neuroleptyki lub/i antydepresanty cały czas, no ale chyba nie o to chodzi, jak chce się coś w życiu osiągnąć ^^ [...]
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
To nie jest sytuacja kryzysowa - połączyłam z wątkiem ogólnym o stabilizatorach. taurinnn
scalono
Czy splycily wam one uczucia?? Czy braliście je na daną chorobę ? Czy normalna osoba bioraca stabilizator odczuje różnice po kilku miesiącach a nerwy przestaną drgać ? Jak to jest że po 4 tygodniach brania lamitrinu było u mnie okej a później po kolejnych 2 miesiącach nieregularnego brania nagle znikły mi uczucia i zaczęły się okropne uciski głowy .. ??
Scalono z wątkiem ogólnym stabilizatorów nastroju. taurinnn
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
/Przeniesiono z Antydepresantów/ ~misspill
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.