Zgadzam się - kiepska cenzura danych : D Ale może Ci du*pę uratować. Wystarczyło wpisać numer w g o o g l e, którego nie zamazałeś...
PS - co to w ogóle jest za stopka? Nigdy czegoś podobnego nie widziałem. Chodzi o to Art. coś tam Sp. z o.o.
Swoją drogą trzeba być cholernym optymistą żeby wierzyć, że jakikolwiek lekarz będzie ryzykował grubym przypałem handlując receptami...
Lekarze mają prywatne gabinety do sprzedawania recept, a nie O24 : )
Jak już ktoś bawi się w handel to raczej pigułami, niż reckami. Ale racja, nie pomyślałem o tym.
Jesteś farmaceutą w końcu, ale chyba na wsi , skoro takiej apteki nie widziales :o
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?