Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 922 / 276 / 0
20191118_091852.jpg
20191118_092757.jpg
20191118_093601.jpg
20191118_095834.jpg
20191118_095841.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 922 / 276 / 0
20191118_100636.jpg
20191118_100833.jpg
20191118_101756.jpg
20191118_104013.jpg
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 684 / 154 / 1
Po przeglądnięciu twoich zdjęć z tamtego i z tego roku podoba mi się jak one w tym miejscu wyraźnie wyrastają ponad trawę, to też wynika z tego jak ta trawa rośnie - tak trochę "poziomo" : P
  • 922 / 276 / 0
Nigdy nie musze się schylać, żeby znaleźć grzybki.
Zawsze namierzam z pozycji stojącej, czasem widze je nawet z odległości 2 metrów.
W tym roku mało nakosiłem, bo w NL długo byłem.
U mnie wysypy są od początku września, a ja na pierwsze poszukiwania w tym roku wbiłem 1 Października, ale i tak za tym jednym razem wpadło grubo, a dokładnie 1136 szt., także nie ma co narzekać na ten sezon. Ciekawe, co pokarze przyszły, a będę czesał łąki od bardzo wczesna i nie ukrywam, że będę chciał być pierwszy, aby otworzyć wreszcie ten jebany wątek, bo chyba się kiedyś należy. Byłbym wcześniej byłoby więcej, wiadomo. Ciekawe, czy ktoś coś jeszcze ustrzeli w tym sezonie, bo ja u siebie uważam za definitywnie zakończony. Jak ktoś coś znajdzie, to róbcie zdjęcia i wrzucajcie tutaj, chyba nie jest to problemem.
Miłego wieczoru życze. Piona.

Zbiory w Beskidzie Niskim/woj. Podkarpackie.

Ranking tego sezonu to:

Wyjazd 1 - 1136szt.
a.jpg
b.jpg
Wyjazd 2 - ok. 60szt.
c.jpg
Z trzech sezonów, czyli z 17 wyjazdów posiadam przynajmniej 250 gramów / około 9 tysięcy grzybów.
Sezon uważam za zakończony.
Do następnego. Elo.
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2019 przez PSYCHONAUTA30, łącznie zmieniany 3 razy.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 684 / 154 / 1
Ja wczoraj byłem w szczerych polach blisko miejsca ( teraz zaorane ) w którym kiedyś znalazłem swoje pierwsze łysiczki i nie znalazłem nic ;) Wybrać jeszcze się wybiorę, pewnie w weekend, ale zobaczymy, tym razem standardowo jakieś bardziej zalesione tereny, bo wczorajsze niestandardowe odbicie nie opłaciło się. Pozdrawiam i również życzę miłego wieczoru : )
  • 413 / 26 / 0
Dzisiaj ok.60.Wyjazd o 12,w domu o 14:30.Wielka miejscowa,a wstepuja w odleglosci kilkunastu metrow od siebie pojedyncze sztuki,zadko w kupkach.
Za tydzien zmowu sie wybieram.
  • 9 / 2 / 0
Elo ludzie z Beskidu niskiego. Podpowiecie mniej więcej w jakiej gminie szukać odpowiednich warunków dla grzybów ?
  • 567 / 50 / 0
da sie jeszcze je znalesc ?
THC :liść:
  • 9 / 2 / 0
Spotkałem z 70 szt. Ale to wymagalo tak wielu godzin ...
  • 27 / 72 / 0
Jeszcze są i wychodzą, a ktoś tu chciał już zamykać. Opolskie, żadna ze znanych miejscówek ok. 60 i jutro idę po kolejne.
Zablokowany
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.