Wpierdalaj więcej siupy kilka dni przed Psychodelikami, to zobaczysz.
Już widzisz tego efekty, mówiłem Ci.
A może to i lepiej dla Ciebie, że masz obrzydzenie do narkotyków.
Może Ci to na zdrowie wyjdzie i lepiej na mózgownice.
Już dawno temu chciałem sobie zrobić tomografie głowy z czystej ciekawości.
Napewno trwałych uszkodzeń mam kilka.
Ciekawe, czy to by wyszło, wydaje mi się że raczej tak.
"Nie dotykaj narkotyków, bo cię kurwa zmiotą z planszy"
Mnie prawie zmiotło z planszy 15 lat ćpania na prawie wszystkim.
Łatwiej chyba byłoby mi wyliczyć, to czego nie brałem.
Uwierz mi, wiem co mówie, a tak wogóle to szykuje się Triping po dwuch latach przerwy i raczej z Ziomami, a nie samotna podróż jak to sie zawsze odbywało. Jeszcze musze to grubo przemyśleć, Set & Setting jest ustawiany od jakiś pięciu dni. Psychodeliczne nuty, wczuwanie się w Psychodeliczne klimaty. Dużo filmów przedstawiających wizualizacje na przeróżnego rodzaju Psychodelikach. Mam zamiar Tripować w święta jak wszystko będzie wystrojone, świecące i kolorowe. Mój ulubiony czas na Tripy.
Do wyboru mam LSD, 2C-B i GRZYBY nasze z polskich łąk.
Raczej odjade w kosmos na grzybkach.
Mówie Ci posłuchaj mnie.
To tak jakby zajarac konkret indice i nie. Mieć zajeby, to co najlepsze idzie się jebac.
Faktycznie dostawie wszystko na jakiś czas i spróbuję, ewentualnie znajdę inne pixy bo aż mi się smutno robi ze nie mogę tego przezyc
18 listopada 2019Buuszek pisze: co. Może powodować brak efektów wizualnych?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.