Moze Twoj organizm jest na coś chory, to na pewno nie od thico. Tyle schudles, brak apetytu jesteś na bank na coś chory idź do ogólnego niech Cie przebada.
Przerzuc sie na zwykla, prosta ekstrakcje kodeiny z 2 paczek Antidolu 15 opisana w Internecie, jesli thico Ci przeszkadza i sądzisz, ze to od tego te problemy. Ludzie ta ekstrakcja jest prosta jak but u zająca.
No co jak ma jakąś chorobe zero apetytu i ważył dużo mógł tyle schudnąć.
Fuzja - D5
zauwazyłem po sobie, ze kodeina lubi wzmagać mi apetyt, zwłaszcza gdy ze mnie schodzi, po tramadolu nie mogłem praktycznie jeść, totalny jadłowstręt co mi się akurat podobało
Fuzja x2 - D5
11 listopada 2019NicNieBralem2000 pisze: Ale thiocodin zawiera kodeine, ktora wlasnie przeciwdziala chorobom w gripexach i innych tez jest wlasnie dlatego kodeina. Nie wiem jak mogles sie rozlozyc to na pewno nie od thiocodinow. Ja wlasnie przez thiocodin juz od dwoch lat nie bylem nawet przeziebiony.
Moze Twoj organizm jest na coś chory, to na pewno nie od thico. Tyle schudles, brak apetytu jesteś na bank na coś chory idź do ogólnego niech Cie przebada.
Przerzuc sie na zwykla, prosta ekstrakcje kodeiny z 2 paczek Antidolu 15 opisana w Internecie, jesli thico Ci przeszkadza i sądzisz, ze to od tego te problemy. Ludzie ta ekstrakcja jest prosta jak but u zająca.
No co jak ma jakąś chorobe zero apetytu i ważył dużo mógł tyle schudnąć.
jezu zazdroszczę, nie pamiętam kiedy klepało mnie 150mg, ogólnie to mam taki zawsze swój trick, ze po zapiciu roztworu z antka, napierdalam szlugi jakieś chesterfieldy czerwone, do momentu uploadu, potrafie spalic pol paczki kiedy koda zaczyna działać, nikotyna swietnie mi podbija działanie, od razu wyro, popielniczka obok i szlug za szlugiem
Powód: usunięto niepotrzebny cytat
11 listopada 2019rockens pisze: To ciekawe, bo wiele razy spotykałem się z teoriami, że palenie negatywnie wpływa na działanie kodeiny. Osobiście nigdy tego nie zauważyłem, ale podbicia również
Czy jesli bralem kode z 5 razy w dawkach 200-250 mg i klepalo (nawet za pierwszym razem)
I 3 razy oksykodon w dawkach 20 mg, to czy wywindowalo to mocno moja tolerke na kode? Musze zwiekszyc dawke czy dalej leciec na np 240? Powiem ze raz wzialem prawie 300 i szalu nie bylo, nie wiem czy to "kaprysnosc kody" czy tolerancja.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.