Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
mmigotka pisze:Mierzycie sobie puls na fetowej bombie? Jaki jest wasz rekord?
09 listopada 2019Uciekinier945 pisze: Jedynie jak byłem naprawdę zajechany to pikawa dawała się we znaki, gorzej było z ciśnieniem. O dziwo puls zawsze był w normie
09 listopada 2019mmigotka pisze: Mierzycie sobie puls na fetowej bombie? Jaki jest wasz rekord?![]()
I drugie, czy feta wpływa jakoś na krzepnięcie krwi ? pytanie lajka ale zawsze to badanie musze robić przed zabiegiem.
I trzecie z ciekawości .... :D Czy po snifie małżowiny nosowe się pomniejszają ? Pytam bo od kilku lat męcze się z zatkaną jedną dziurką a po snifach katar przechodzi na jakieś 24h ... jedynie zaraz po snifie jest katar ale przechodzi po kilkunastu minutach .
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.