Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
mmigotka pisze:Mierzycie sobie puls na fetowej bombie? Jaki jest wasz rekord?
09 listopada 2019Uciekinier945 pisze: Jedynie jak byłem naprawdę zajechany to pikawa dawała się we znaki, gorzej było z ciśnieniem. O dziwo puls zawsze był w normie
09 listopada 2019mmigotka pisze: Mierzycie sobie puls na fetowej bombie? Jaki jest wasz rekord?![]()
I drugie, czy feta wpływa jakoś na krzepnięcie krwi ? pytanie lajka ale zawsze to badanie musze robić przed zabiegiem.
I trzecie z ciekawości .... :D Czy po snifie małżowiny nosowe się pomniejszają ? Pytam bo od kilku lat męcze się z zatkaną jedną dziurką a po snifach katar przechodzi na jakieś 24h ... jedynie zaraz po snifie jest katar ale przechodzi po kilkunastu minutach .
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.