sadzić swoje i sie nie sponsorować przestępców
Jak coś kupuję to po prostu pierwsze sprawdzam czy sam dil to bierze, czy siedzi w jakiejś siatce. Jak sprzedawca to ćpun to przeważnie można się spodziewać dobrego towaru, przynajmniej tutaj.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Odczynnik_Marquisa
http://www.ecstasy.org/testing/images/e_testing.jpg
Piroman pisze: Można by dilerom opowiedzieć o dobrych, lecz mniej znanych środkach np: metkatynon.
teraz tak: dobrym sposobem na poprawe czegokolwiek jest edukacja. niezety, jak niektorzy zdazyli sie juz zorientowac, znaczna wiekszosc to debile i ignoranci o ciasnych wpizdizet horyzontach umyslowych i przez mysl im nie przechodzi nawet to, ze moga czegos nie wiedizec o narkotykach po 5 naprzyklad latach cpania.
krocej: kazda sroka chwali swoj towar, kazdy wie najlepiej, ja wiem najlepiej a modny polak po kodzie ? nie wiem czy to przejdzie. jesli chodzi o dxm, metkatynon, kodeine galki powoje itp rzeczy, to, tak jak napisalem wyzej, jestem przekonany ze poradze sobie z ogarnieciem i przygotowaniem narkotyku duzo lepiej niz przykladowy Dil. nie ufalbym towarom ekstrachowanym i syntetyzowanym w osiedlowej piwnicy w watpliwie kozystnych warunkach przez takzwanego przykladowego Zioma.
zrob to sam
albo: jak chcesz zeby cos bylo zrobione dobrze, to - zrob to sam.
jak bym wiedzial ze sprawami zajmuje sie ogarniety rozgarniety nieglupi i doswiadczony czlowiek - spoko, moge placic pare zlotych wiecej za komfort otrzymania gotowego narkotyku, bez koniecznosci pjepszenia sie w cokolwiek.
ale troche z tym ciezko tu i tam.
zamiast nagrywac filmy i podganiac tzw. DELERUW moglibysy raczej napisac pozadny poradnik pod tytulem zrob to sam. cos jak anarchists cookbook albo halucynogenne rosliny ziola i grzyby polski, tylko pod redakcja dobrego kozaka co sie zna na rzeczy i bedize potrafil pokierowac praca wspolpracownikow. tylko zeby nie bylo o chwastach ktore rosna gdizes przy drodze i teoretycznie dzialaja, ale w praktyce trzeba dojebac piecdziesieciokrotna ekstrakcje, zeby cos czuc, a i tak w glowie sie kreci i ogolnie chujuwka, a o pozadnych i stuprocentowo pewnie dzialajacych, z tym ze mniej czy bardizej legalnych a przesto dostepnych, NARKOTYKACH.
tak.
pod wdziecznym tytulem mowiacym cos o sierocce marysi i myszach koscielnych swiadkow jechowy.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Po dzisiejszym robię przerwę
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.