Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
31 października 2019leo762 pisze:Ja Ci mogę napisać z własnego doświadczenia. Zatrzymano mnie z towarem, gdy wracałem z Berlina. Próbki przesłano do analizy. Procentowo wyszło 12% heroiny, reszta kofeiny. I powiem szczerze, że był to całkiem klepliwy, temat, kupowany od zaprzyjaźnionego turka. Kolegę kiedyś tam zatrzymano też z towarem z Berlina, brał z pierwszego lepszego u-bana, czyli najzwyklejszy brownik, procentowo 8%. Najmocniejsze co miałem i potwierdzone badaniami to hel z Wrocławia, brałem od poukładanego typka, co bawił się bardziej hurtowo. Sam zaznaczał, że jest bardzo dobry. Z racji faktu, iż byłem po kilkutygodniowej abstynencji, postanowiłem uwierzyć mu na słowo i zagotowałem dosłownie pół setki w 1 ml wody. Wstrzyknąłem 0.5ml i wypadłem z żyły. I całe szczęście, że nie dojechałem tłoczkiem do końca. Obudziłem się w karetce z wenflonem w ręce. Przedawkowałem, koledzy mówili, że zrobiłem się siny i zacząłem się dusić. Zadzwonili po pogotowie i uciekli. Przyjechała policja, przeszukali mnie i auto. W aucie znaleźli część materiału. W toku śledztwa przesłano próbki do badań, przyszły wyniki 22% heroiny, reszta kofeiny. I szczerze powiem, że temat był naprawdę przekozak. Nawet po podaniu mi naloksonu w ambulansie dalej byłem najebany jak dzik. Szpilki w oczach. Kolor jasny beż, bardzo wyczuwalny zapach octu. Z moich doświadczeń wynika, że średnio to co, lata po mieście ma około 8-12%.18 października 2019lol pisze: Wlasnie Niedzielny moglbys napisac cos wiecej. Ciekawe ile jest tematu w temacie a ile dodatków i jak dokladnie wygląda taka procedura/analiza cokolwiek
Gdzie go zlapali?
Kiedys kolega stad tez puknal chociaz mial info ze uwazaj bo jest bardzo dobry. Zdazyl wyjsc z kibla, stanal przy umywalce i bum. Skonczylo sie karetka.
A bylo mowione. Masz bez dodatkow, no ale "co to nie on".
Dobry brąz ma tez swoja cenę. Ale to zadna nowosc. Stara prawda.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nie sądzę żeby reżyser takiego formatu tak spieprzył w historii postaci wzorowanej podobno na sobie. A tacy jak on w dodatku geje to na pewno ostre ćpuny prawdopodobnie i on w filmie głównie palił z folii a jego kumpel walił po kablach. Natomiast w kilku scenach właśnie posypał jointa heroiną. Wiem, bo stety niestety byłem na tym w kinie. Jakby to było w jakiejś produkcji klasy B to bym też nie wierzył.
Wsadzic to we mozna w dupe a nie w joints :p
Chyba ze to jest ta odmiana black tar, on a jest w postaci wolnej zasady
Ale w opisie tez jest mowa o wapryzacji a nie paleniu
Black tar mozna za to po nosie walic
Za duza objetosc w mg by to w joints wsadzic. Odmiany fenta sie dobrze palilo bo to kilka mg, szcxypta z palcòw
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Źródło:
https://www.therecoveryvillage.com/hero ... oked/#gref
'Sometimes heroin is combined with marijuana into a cigarette, which is known as lacing.'
Nadal twierdzę, że brown nie nadaje się do palenia w pecie. Gdyby tak było, to myślę, że już dawno cały świat by o tym wiedział, wszak heroina nie jest wytworem XXI wieku, ani nawet XX w sumie. Dlatego, jeśli sam nie zmarnujesz swojej ćwiarteczki, traktorzysto, i nie opiszesz nam tutaj krok po kroku, jak to wyglądało w Twoim przypadku, a najlepiej nie nakręcisz nam filmu z tej akcji, to uważam, że nie wiesz o czym mówisz. Chyba, że mowa o jakiejś czystszej, niż brown odmianie lub black tar, o której pisał ledzeppelin, tudzież opium, ale to wtedy nie jest to dostępny w Polsze i Europie brown i raczej takiego nie dostaniesz. Chyba, że DM i Twoje własne eksperymenty. Do czego nie zachęcam.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.