ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć,

Jakieś pół roku temu spróbowałem pierwszy raz piguł, od tego czasu wziąłem jakieś 5 razy w odstępach miesięcznych, za ostatnim razem 3 tygodnie przerwy. Brałem raczej małe dawki, po pół, czasem 3/4 piksy, która ma z 200mg. Brak erekcji podczas używania jakoś super mnie nie dziwił bo czytałem o tym w internecie, problem o który pytam to brak powrotu do normalności.
Mimo 2-3 tygodni od ostatniego razu mam problem z libido, w ogóle mi się nie chcę uprawiać seksu, a po drugie mam duże problemy z erekcja. Nawet jak jestem w seksownej sytuacji to wszystko jest tam takie leniwe i prawie nie chce drgnąć. Nawet jak mi staje to czuję, że nie jest to taka twarda erekcja jak kiedyś i bardzo łatwo znowu opada.
Zacząłem schizować, że uszkodziłem się na dobre - czy to normalne, po jakim czasie powinno wszystko wrócić do normy? Mogę jakoś przyspieszyć ten powrót do normalności?
  • 1 / / 0
Tak się dzieje, jak się bierze narkotyki. Albo natychmiast przestaniesz, albo czeka Cię impotencja na stałe. To normalne. Zanim coś bierzesz, to zapoznaj się ze skutkami ubocznymi.
  • 1290 / 366 / 0
Problemy z erekcją po MDMA a także z dojściem może się długo utrzymywać po ostatniej dawce, ale nie jest permanentne więc ci przejdzie, ale jak długo to różnie bywa.
  • 1 / / 0
Hej, mam podobną sytuacje. W sobotę zażyłem extazy dzisiaj jest środa i do tej pory ani razu nie drgnął. Powiedz mi czy ci przeszło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.