Z żoną jesteśmy zdecydowanie na trójkąt. Raz więcej, raz mniej. Brakuje nam " tego czegoś" na dodanie odwagi. I tu moje pytanie: co polecacie na pierwszy raz?
Będzie alko ale to z 2- 3 piwka max na głowę.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
27 października 2019SIRPAWPIFIN pisze: A jaki?Taki na trzy parówki?
27 października 2019Roade pisze: po odpowiedniej dawce GHB na pewno nie będzie miała nic przeciwko...
Chciałbym aby była świadoma i była z nami :)
Bardziej skłaniam się ku MDMA. Zobaczymy.
Może za drugim razem jak będzie, to GHB spróbujemy.
27 października 2019SIRPAWPIFIN pisze: ...Po ketonach na sto procent byłoby pukanie,a nawet Gang Bang...
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.