Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12615 / 2439 / 0
Pracowałem kiedyś z takim chłopakiem, co lubił pobalować (dość regularnie). Niezliczoną ilość razy trzeba go było np z kibla wynosić, bo przyszedł wylakierowany w trupa i zwyczajnie padł.
"Pracował" może z 60% czasu (40% to zwykle był sen), ale skubany był tak dobry, że mimo ochlejstwa utrzymał robotę jakoś ponad rok : D Nie wiem do końca, czy odszedł sam, czy go zwolnili - zniknął z dnia na dzień, a szef nie chciał o nim rozmawiać.
  • 2429 / 580 / 155
Mój rekord alkomatowy (mam swój własny, prywatny alkomacik) - prawie cały promil, toć zaszalałam!
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / 18 / 0
5, ale pomiar swiezo po wypiciu, bo jakiejs soecjalnej wiolonczeli nie było
  • 50 / / 0
3,6 na izbie przyjęć ,ostatnie alko koło 20-21 na izbie na drugi dzień kolo 10 ciąg 2 tyg.
  • 1545 / 1586 / 0
az wstyd sie przyznac :alergia:
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12615 / 2439 / 0
Nawet nie wiedziałem, że jest nowy rekord https://www.se.pl/wiadomosci/polska/alk ... -ugpU.html

22.3% (przypominam, że dawka śmiertelna to ok 4-5%)... chyba nie muszę dodawać, jakiej narodowości? ; )
Oczywiście przeżył.
  • 1545 / 1586 / 0
20 października 2019jezus_chytrus pisze:

...22.3% (przypominam, że dawka śmiertelna to ok 4-5%)... chyba nie muszę dodawać, jakiej narodowości? ; )
Oczywiście przeżył.
nie dotyczy narodow slowianskich. nie wiem jak teraz, ale kiedys na tylnych etykietach wodki byl ten napis. na niektorych etykietkach nawet wytluszczonym drukiem.
i faktycznie, raczej nas nie dotyczy...
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12615 / 2439 / 0
^
Tak były takie notki na jakiś Skandynawskich wódkach.
  • 280 / 14 / 0
Elegancko ubrany, ogolony, w miaęe sprawnie składający sensowne zdania, ale cuchnący na 5 metrów wódą w łódzkim Kochanówku miałem 2,9 promila.
  • 75 / 7 / 0
Mój rekord to jakieś 4 promile? Ale to było na mojej 18 pamiętam potem dochodziłem do siebie jakieś 3 dni.Nadal nie wiem jak to wtedy przeżyłem bo miałem o wiele słabszą głowę niż teraz %-D
Uwaga! Użytkownik Qertyz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.