Relacje z uprawy proszę zamieszczać tylko w tym dziale
ODPOWIEDZ
  • 12504 / 2425 / 0
Będziesz jeszcze robił topping przed zakwitnięciem?
  • 144 / 8 / 0
Tak, topping był robiony 2 razy
jezus_chytrus pisze:
Będziesz jeszcze robił topping przed zakwitnięciem?
  • 144 / 8 / 0
Fotki, odżyły. Dałem do wody mniej Biohumusa i dużo mniej CO2
DSC_0271.jpeg
DSC_0272.jpeg
DSC_0273.jpeg
DSCPDC_0001_BURST20191010211931174.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 12504 / 2425 / 0
Faktycznie wyglądają dużo lepiej. Druga fotka - tu był robiony FIM, czy mi się wydaje?
Za ile przełączasz je na kwitnienie?
  • 144 / 8 / 0
Za 3 dni przełączam na 12/12, Fim lub topping robiony dwukrotnie
Snapchat-661541973.jpeg
  • 509 / 25 / 0
Jak dla mnie to marnie to wygląda...potrzymaj je dłużej na wegu i przestań je przelewać
  • 12504 / 2425 / 0
13 października 2019spanboy pisze:
Fim lub topping robiony dwukrotnie
Tzn na którejś roślince zrobiłeś 2 x FIM? %-D Nie słyszałem nigdy o takim patencie. Ten trening wykonany raz (pod warunkiem że poprawnie) powoduje mega rozkrzewienie i do głowy by mi nie przyszło powtarzać ten zabieg. Otrzymasz milion małych gałązek, a nie o to w tym chodzi. Poniżej fotki mego krzaczka (Early Skunk) po jednym FIM'owaniu.

Topping jak najbardziej można wykonać 2 x, bo tu efekt jest zawsze ten sam - z 1 gałązki robią się 2. Jak to mówią "damage" is already done więc zobaczymy, co z tego wyjdzie : )
Jak w ogóle to wyglądało? Po pierwszym cięciu powinieneś był otrzymać ze 3 nowe szczyty - drugie FIM robiłeś na wszystkich?
  • 144 / 8 / 0
Dawno mnie nke było. Tak, dwa razy przycinałem stożki wzrostu. Od 3 dni światło to 12/12. Zdaje mi się, że ładnie idzie
DSC_0293.jpeg
DSCPDC_0000_BURST20191019174715699.jpeg
DSCPDC_0003_BURST20191019174717653_COVER.jpeg
  • 12504 / 2425 / 0
Wyglądają OK. Dobry moment do zakwitnięcia.
  • 144 / 8 / 0
Zwinięte liście, to mała wilgotność, dlatego od pewnego czasu przyskam liście wodą przy podlewaniu. Niby 3 dni po zakwitnięciu, a pachną jakby tam była hasz-komora [emoji23] Na następne podanie użyję jeszcze Biohumusa, na każde kolejne Florovit.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.