nanawacin pisze:czym się różni kryształ od pillsów? w sensie jest inny profil działania czy coś?
Ja 3 dni temu drugi raz w życiu zażyłem Emka w krysztale i było mega tylko szkoda że po półtorej godziny się skończyło nie miałem jak dołożyć zresztą i tak było tego niewiele trudno ocenić na oko Myślę że niecałe 100 o dziwo Na koniec wszedłem do łóżka z przyjemnością i zasnąłem z mega przyjemnej kołdrze :D
Pisane głosem
"Rutyna to rzecz zgubna "
Tak prawdopodobnie sie kurwa pogryzłem ale chyba to zrobiłem jakoś przez sen hehe
idzie jakoś to zminimalizować żeby mi ta szczena tak nie latała ?
11 października 2019xqzw pisze: *prosze scalić z poprzednim postem
Tak prawdopodobnie sie kurwa pogryzłem ale chyba to zrobiłem jakoś przez sen hehe![]()
idzie jakoś to zminimalizować żeby mi ta szczena tak nie latała ?
zakladam, ze dawka tez moze miec wplyw wiec tez nie ma co przesadzac i powinno byc ok
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.