01 października 2019KiedysBylemSlawny pisze:
Pierwszy trip na tym 20mg - zniszczenie, rzyganie, drgawki. Na zmianę energii tyle, że musiałem biegać i robić pompki, bo by mnie rozjebało albo się położyć, bo prawie odcinało świadomość.
Potem kilka normalnych tripów.
I potem po 10mg z narzeczoną
Sort to znane i lubiane szare LL więc raczej siedzi w nich to co powinno, zwłaszcza że ostatnie kilka tripow z jednego worka było i każdy był zadowolony.
Kumpel jadł z nami i miał normalnie ale nie pamiętam czy jadłem z nim czy z nią na pół tego tabsa.
Ciekawego od czego to zależy, ktoś coś? Może żarcie nie te, mało płynów no nie wiem. Wiem, że na pewno nie zjedliśmy przypadkiem jakichś iMAO.
Podziel się posiłkiem
Policja mi gotówke zwróci?
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Ciekaw jestem czy można się spodziewać jakiś nowych tryptamin na rynku...
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.