48. Na gastrofazie zjedz smaczny, zbilansowany (hehe), samodzielnie przygotowany posiłek.
49. Rozważ stosunek korzyści do ryzyka przy jaraniu podczas kuracji lekami psychotropowymi.
50. Dobierz swoją ulubioną odmianę, o pasującym Ci profilu działania i ze sprawdzonego źródła.
04 października 2019taurinnn pisze: 50. Dobierz swoją ulubioną odmianę, o pasującym Ci profilu działania i ze sprawdzonego źródła.
52.zawsze miej 2 lufki conajmniej,wrazie jakby 1 pekla czy cos .
cos pieknego by bylo dla mnie miec do wyboru kilka odmian np:"a jest dzien to zapale se sativke da mi kopa,a niedlugo spac to se jebne nasenna indice" i tak za kazdym razem inna jarac.
55.jak masz mozliwosc i $ to wychoduj sobie takto masz to 24h i wiesz co palisz i takie odmiany jakie chcesz zamiast brac z ulicy no name.
57. Nigdy nie rób brownie na gandzi, a jak zrobisz to nie opierdol od razu całej blachy jak ja
59. Jeffa podawaj zawsze skierowanego do góry, koledze łatwiej będzie go złapać
60. Nie psuj innym fazy
61. Nie pal, jeżeli nie czujesz się na siłach, bo zajebiesz bladego
62. Jeżeli ktoś jest nowy w temacie, przekaż mu trochę wiedzy
Kilka ode Mnie :D
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.