Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
05 października 2019frankoxdd pisze: siemka. wczoraj zajebałem ogromną dawkę MDMA. po 30 minutach nagle mnie scięło z nóg i dostałem halucynacji. widziałem nieistniejacych ludzi, potwory i drony z latarkami latające koło mnie. z ziemi wyrastały ręce, które nie znikały po dotknięciu a drzewa zmieniły swoje "textury" na ludzką skórę. położyłem się na środku ulicy i leżałem w stanie pólsnu. wydawało mi się, że jestem w innym miejscu i z kimś gadam. czy tak działa MDMA w dużych dawkach?
Generalnie jak się widzi potwory, drony itp to ciężko by to było MDMA ale że to twój pierwszy raz i do tego taka dawka....Być może...Swoją drogą, najpierw 80 a potem 400, niezły rozstrzał;)
Zwłaszcza mając 16 lat.
Podziel się posiłkiem, chamie
05 października 2019frankoxdd pisze: Nie wiem. Na poczatku jedynie 80mg bo to byl moj 1 raz. Potem jak juz zeszlo wzialem 400mg
Powiedz, co Tobą kierowało, że zwiększyłeś pierwotna dawkę pięciokrotnie?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.