Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 232 / 21 / 0
Zwieksz ikosc GH np fastujac kilka razybw tyg do tego nadczo hiit 1 raz w tyg... wieksza ilosc horminubwzrostu to mnijeszy kortyzol to wiecec testosteronu tak uprasczajac.
  • 2897 / 619 / 10
@Stteetart, poczytałem trochę o chmielu - jak rozumiem w tym kontekście najbardziej interesujący jest ksantohumol - inhibitor aromatazy? Bo, niestety, on nie rozpuszcza się w wodzie, więc napary chyba nie wiele dadzą? Tym bardziej, że chmiel jest również estrogenny.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 76 / 2 / 0
chłopaki zbyt niski teść może powodować lęki?
  • 105 / 14 / 0
Ja brałem pregnenolon 50mg przez dwa miesiące i postawiło mnie na nogi :)
  • 567 / 51 / 0
jak sie ma jaranie grassu do poziomu tescia ? oczywiscie regularnie wykonujac treningi silowie z suplementacja odpowiednich witamin ?
THC :liść:
  • 2897 / 619 / 10
Odpuściłem sobie ten chmiel z, racji niepewności.
Ten stack, podany w temacie + parę moich dodatków, naprawdę jest super, o ile to nie placebo. Za jakiś czas zbadam sobie poziom teścia, ale najpierw chciałbym całkowicie odstawić kwetiapinę i trochę bez niej posuplować.
No i jest bonus w postaci działania prokognitywnego.
  • 9700 / 1912 / 2
A co jeśli się okaże, że zestaw nie zwiększa sero a obniża czynniki które na niego wpływają negatywnie?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2897 / 619 / 10
Jakie sero? W sensie testo? @Stteetart
Ja cały czas się z tym liczę, i poziom tych czynników również chcę zmniejszać, także niezależnie czy testo wzrosło, czy po prostu nie jest blokowane, czy oba, to będę zadowolony:)
Też, jakbym chciał po prostu sobie teścia napompować, to sięgnąłbym po bardziej tradycyjną formę - iniekcje i.m..
  • 2814 / 367 / 0
Lezalem w szpitalu niby tescia mam w okolicy gornych widelek a co do czego to faja lezy nawet nie mozna sobie ko... zw... . Wiec chyba nie wszystko od tescia zalezy ..
  • 9700 / 1912 / 2
28 października 2019STR88 pisze:
Też, jakbym chciał po prostu sobie teścia napompować, to sięgnąłbym po bardziej tradycyjną formę - iniekcje i.m..
Ta. Tylko przy testo jako hormonie trzeba potem mocno się napocić.
Zwłaszcza po cyklu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.