Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Co z obecnych kanna jest najbardziej podobne do mj? co nie wali w czerep sierpowym tylko daje w miare przyjemna ddlugo trwajaca fazke?
Szukam czegoś mj like. nie chce zadnego mózgotrzepa tak jak wyżej wymienione.
W sieci masa scamu i nie mogę nic sensownego znaleźć, czasy sie pozmieniały.
Jestem tu nowy mam nadzieje, ze trafilem w dobry dział
Prosze o wyrozumiałosc
cya
Doprecyzowałam tytuł. taurinnn
Najbardziej marihuanopodobne były w roku 2008 i 9, teraz już nic takiego (ani nawet chociaż podobnego) nie znajdziesz. Teraz są jedynie kanna przypominające w działaniu dysocjanty, w tym typowe mózgotrzepy po których dostajesz młotkiem w głowę, a następnie budzisz się na SORze.
Nie warto się w to bawić, szkoda zdrowia - zarówno w aspekcie psychicznym jak i fizycznym.
W złą stronę to poszło, wszystko zaczęło się pierdolić mniej więcej od pojawienia się AM-2201 na rynku (2011 rok chyba?), które wtedy uważane było za turbo mocne. Teraz dobrze już wiemy, że AMka była niesamowicie bezpiecznym i lajtowym kanna w porównaniu do aktualnej generacji, mimo, że też była mózgotrzepem
PS. jeśli tak bardzo Ci zależy powinieneś zrobić research na temat różnych JWH starszych generacji, aczkolwiek dostać je jest bardzo ciężko - z wysyłką z Polski na pewno nie znajdziesz, a i w wielu innych krajach też są nielegalne.
Aha - w rozsądnych dawkach z takich 'nowszych' syntetycznych kannabinoidów mj-like było BB-22 oraz AKB-48, moim skromnym zdaniem oczywiście. Również obecnie nielegalne w naszym kraju.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
25 września 2019NickInnyNizWszedzie pisze: Podobno grupa sgt jest mocno chillowa i mj-like.
Tak czy siak nikomu nie polecam. Granica kontroli zaciera się sama. Zwłaszcza przy efajkach.
edit. Myślę, że i 5f/4f-ADB przy proporcji ok 1:100 będzie lekko mj-like. Wszystko jest kwestią dawki. MDMB-Chminaca w dawce 2mg oral zrobiło mnie jak potężne ciastko na około 9 godzin. Bardzo przypominała marihuanę i to nie tylko moja opinia.
5fADB robi mi sieczke w glowie. SGT znowu nie daje mi nic innego tylko zrec/srac/spac.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.