Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
01 października 2019MalaRenia pisze: czy każda łąka gdzie jest duża trawa i dość mokro będzie obfitowała w zbiory w obecnej pogodzie?
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Miejsce: Krajno, zaraz obok Świętej Katarzyny w Górach Świętokrzyskich
Szukałem po starych miejscówkach, gdzie parę lat temu ze znajomym zgarnęliśmy łącznie około 400 sztuk. Niestety, homo sapiens się rozprzestrzenia i wiele dziewiczych łąk zostało zaoranych, zamienionych w ubite dróżki bądź obsiane jakimiś bezużytecznymi roślinkami. Znalezione 8 oliwkowo-białych średniej wielkości sztuk po kilkugodzinnym spacerze. Brakuje tam najwyraźniej solidnego deszczu. A może lepiej porozglądać się już za innymi miejscówkami, z dala od człowieczej infrastruktury.
01 października 2019MlodyEver pisze: Trafiłem??? wpnr9uA.jpeg
Na filmiki, to za hujowy aparat mam, ale jakieś tam zdjęcia pykłem.
Puzniej coś wrzuce. Województwo wiadomo jakie "Bieszczady".
Owocnych zbiorów życze.
Pozdrawiam.
Tak z ciekawość proszę jakiegoś znawcę o informacje na temat zdjęć tych grzybków czy to rzeczywiście halunki [emoji4]
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.