Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / 2 / 0
Czy absynt wywiera jakiś wpływ na fazę REM? Pytam, ponieważ na drugi dzień po piciu tego trunku miałem bardzo wyraźne, bardzo surrealistyczne sny, budziłem się chyba 3 czy 4 razy, a także po raz pierwszy od naprawdę długiego czasu zdarzyło mi się mieć koszmary.
  • 3649 / 996 / 2
To raczej zasługa tujonu - ofc absynt był prawdziwy
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 13 / 2 / 0
@blackgoku Tak, zdecydowanie był prawdziwy; zawierał największe legalne stężenie tujonu

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
  • 3649 / 996 / 2
Czasami tez alkohol sam lub w połączeniu z innymi substancjami np. escitalopramem moze wywoływać koszmary
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 2 / / 0
Zamówiłem na allegro 50g kwiatów piołunu, zrobiłem 1l nalewki i pół litra na 2 osoby działa idealnie. Czym może być spowodane to że już pare razy robiłem nalewkę z samych liści i za każdym razem nie działała?
  • 413 / 26 / 0
Re: Absynt
Nieprzeczytany post autor: Adm »
Piołunu czy to czegos innego radze dac jak najwiecej,nawet 3/4 sloika czy butelki.I trzymac min.2 tyg.
Jaki był alkohol:wodka?
  • 12641 / 2444 / 0
@tygrysiak
Być może jest tak jak z ziołem - najwięcej THC jest w kwiatkach, a nie liściach. Swoją drogą widziałem pełno piołunu na spocie i jeśli jeszcze nie zgnił / usechł, to dodam go do zielonego smoka, którego będę przygotowywał z dobrych odpadków po uprawie zioła.
  • 505 / 91 / 0
@jezus_chytrus Zrobiłem co opisałeś wyżej, absynt domowej roboty z ziół z zielarskiego, osobno zrobiłem zielonego smoka.. Absynt ma specyficzny smak anyżu, który jest do wytrzymania alew połączeniu z zielonym smokiem to masakra smakowa. Dodałem również ekstrakt alkoholowy z estragonu. Proporcje po 1:3 każdej części, delikatnie doprawione kilkoma ml ekstraktu z gałki muszkatołowej.
Sam Absynt działa odprężająco po dwóch kieliszkach, to cudo sprawdze za jakiś tydzień

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
  • 921 / 276 / 0
Mam około 0,5L Absyntu który wrzucałem na poprzedniej stronie.
Stoi już ponad rok, jak nie więcej i esencja z Tujonem przepaliła się w huj (całkowicie).
Oddało kolor taki jak był przed wlaniem esencji.
Ładnie to będzie czesało.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 525 / 55 / 0
Czekam na relację z konsumpcji, mój już siedzi kilka miesięcy bo się boje go pić xD Więc pewnie też się przetrawił.
ODPOWIEDZ
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.