Póki co masz 2 wyjścia - czekać na przyszły sezon, albo uprawiać indoor. Osobiście zacząłbym od outdoor'u - tylko tak jak pisałem - bez wiedzy teoretycznej wyników nie będzie. Jeśli masz jakieś pytania, to zawsze chętnie odpowiem.
Tametego z pod sosny ukradl traktorzysta,bo jest szeroki slad z tej strony.Takze nie dajcie sie zobaczyc,nawet na sekunde i z daleka.
Na kilka lolków z tego będzie : )
Jeśli zamierzasz uprawiać w przyszłym sezonie, to weź się do tego na poważnie. Po pierwsze bezpieczny i słoneczny spot, po drugie dużo lektury i zapoznanie się z podstawami uprawy. Zawsze też możesz skorzystać z wiedzy ludzi z forum, którzy na pewno chętnie odpowiedzą na wszelkie pytania.
Odpuść sobie nawożenie - naprawdę nic więcej już tym nie zyskasz, a musisz jeszcze wypłukać ziemię przed ścięciem, co zajmie minimum 10 dni.
Pisałem do Adm.
Ta butelka to zdaje się miała być do ochrony przed zimnem (tak myślę :)). Problem w tym, że patent został zastosowany źle.
Zapomnij o uprawie w butelce... w litrze ziemi to koniczynę możesz sadzić : D
Dla automatów 10-12 L to minimum.
Myślałem też nad takim patentem jeśli gleba byłaby słaba to wysadzić kiełki w jakimś pojemniku/butelce 2L lub więcej z wyciętym dnem i położyc to na słabej glebie. Myśle że początek wzrostu (w butelce z dostosowaną glebą) byłby prawidłowy , a ewentualnie pod koniec (gdzie korzeń dotarłby do słabej ziemi) pojawił by się jakieś znaki. Oczywiście taki patent tylko na automaty, bo jak pamiętam to dość małe mają korzenie. Co sądzicie ?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.