Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie sądziłam, że gdy jestem tak naćpana, jak teraz, można mnie wprawić w takie zażenowanie, a jednak się udało! No dobry jest - alkohol i/lub zioło zadziała przeciwdrgawkowo. Brawa, kurwa...
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Po drugie, w głowie mi się nie mieści, że ludzie wpadają na takie pomysły, jakieś zero instynktu samozachowawczego czy coś? Zbastuj natychmiast, bo nie pisałam do Ciebie, że jesteś taki czy inny z powodu takich pomysłów. Ale widzę, że Cię ubodło, więc jednak może coś jest na rzeczy?
A piwerko po Tramalu (czy też kodeinie) to dobra opcja, bez kitu. :D
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
btw. Ja od siebie polecę mix substancji, o których piszesz, w proporcjach 50:50, lub dowolnej wedle preferencji. Działa moim zdaniem lepiej niż każda z nich osobno, noi zawsze to mniejsza dawka Tramalu - mniejsze ryzyko.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.