Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie sądziłam, że gdy jestem tak naćpana, jak teraz, można mnie wprawić w takie zażenowanie, a jednak się udało! No dobry jest - alkohol i/lub zioło zadziała przeciwdrgawkowo. Brawa, kurwa...
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Po drugie, w głowie mi się nie mieści, że ludzie wpadają na takie pomysły, jakieś zero instynktu samozachowawczego czy coś? Zbastuj natychmiast, bo nie pisałam do Ciebie, że jesteś taki czy inny z powodu takich pomysłów. Ale widzę, że Cię ubodło, więc jednak może coś jest na rzeczy?
A piwerko po Tramalu (czy też kodeinie) to dobra opcja, bez kitu. :D
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
btw. Ja od siebie polecę mix substancji, o których piszesz, w proporcjach 50:50, lub dowolnej wedle preferencji. Działa moim zdaniem lepiej niż każda z nich osobno, noi zawsze to mniejsza dawka Tramalu - mniejsze ryzyko.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.