14 września 2019Caputmortuum1 pisze: (najkrótsze możliwe drzazgi 0,45 są zdradliwe)
Ale nie polecam igieł cieńszych niż piątki, zdradliwe dla kabli, o zrosty dużo łatwiej.
Są jeszcze 0,4. Ja najmniejszymi jakimi strzelałam to 0,45 i były za długie. Moim zdaniem większe znaczenie ma długość igły niż jej grubość.
14 września 2019Caputmortuum1 pisze: Twoje miłe słowo cenniejsze nad karmę, Droga @Hexe:] podałem standard. połówkę, jak się okazało obok żyły (najkrótsze możliwe drzazgi 0,45 są zdradliwe) szybko przygotowałem drugie tyle i poszło w drugą, łatwo i przyjemnie, sobota zmieniła się w święto.
0.45 mm nie są złe, te krótkie. Tylko trzeba znać swoje kable choćby na tyle, by wiedzieć, czy trzeba głęboko, daleko wbijać, czy wystarczy ledwo pod skórę wejść. Jeśli ta pierwsza opcja, to faktycznie chuja warte są te 45-tki krótkie, a mnie do niektórych żył bardzo odpowiadają.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Standardowa doza z połówki mst200, na podkładzie difki, dobite słodkowaniliowym Coltem, zresztą rano działa lepiej, himmlische Ruhe to będzie dobry dzień, dzień dobry.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.