Zakładając czystość na 99,999...
bardzo bezpieczny narkotyk.
w dawkowaniu nie przekraczającym 250mg ... jest do ogarnięcia przez każdego.
Szczerze... to kawa ... przy podobnych dawkach kofeiny wykazuje większe skutki uboczne niż 3Jeczka.
Łączmy się!
https://pl-pl.facebook.com/4CMCPDJ/
Na początku znajomości z 3-MMC też tak kozaczyłem, ale pół roku później już diametralnie zmieniłem zdanie, ale na początku zmiany były tylko teoretyczne, bo w praktyce potrzebowałem jeszcze dużo czasu, żeby wydostać się z pociągu do ketonów.
150mg donosowo dosłownie wyjebalo mnie z butów, na czole czułem jakby ktos mi kijem przyjebal i poprawił pare razy.
To normalne ze człowiek po tym zamienia się w maszynę do ruchania? Dosłownie nie do opanowania, gdyby nie znajoma w tym samym stanie to bym chyba w odkurzacz ładował:D
07 września 2019kavakawa pisze: Coo 3mmc bezpieczne i miało by być legalne? Zejdzie na ziemie. To bardzo uzależniający narkotyk i wypruwa emocje. Nie ma żadnej wartości w kulturze Europejskiej.
jak sie ktoś wpierdoli w ciąg... albo przekracza magiczną barierę 250mg ( dla prawilniaka ) to nie dziwota że sa potem problemy ze zdrowiem. Wypij 10 kaw na raz albo nie 40ści ... jakie pozytywy? żadne? prócz tego, że ci pikawe rozpierdoli.
W świecie systemu - NIC CO DOBRE DLA LUDZI - nie jest dobre dla systemu.
Jeden narkotyk nastawia pozytywnie
Drugi daje poczucie siły Boga
Inny usypia Ciebie jakbyś był w przedszkolu po dniu zabawy na podwórku
Inny sprawia że jesteś zwierzęciem w łóżku
Jeszcze inny w ramach "szarego świata" zabiera Cię do innego, bardziej kolorowego... dziwnego...magicznego...
Wszystko zakazane...
mamy chodzić wkurwieni, zdołowani, niewyspani, zestresowani, z poczuciem winy i w niepewności w pracy.
Chcesz sobie trochę podnieść pewność siebie? "zaszaleć" ? a może mieć to COŚ ... choc przez chwilę? pij alko albo jaraj szlugi... rak płuc albo rozjebana wątroba - do wyboru!
coś za coś...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.