Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 880 / 364 / 6
Na początku 4mmc, potem HEX-EN i tak mam do dzisiaj :gun:
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 6 / / 0
Mnie HEX-EN nigdy nie przypadł do gustu, nie wiem dlaczego bo w zasadzie każdy inny b-keton jaki miałem mi w jakimś stopniu pasował.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit.
  • 1628 / 196 / 0
HEXEN TYLKO IV W DAWCE PSYCHODELICZNEJ 150MG+

Nareszcie jakiś temat w którym mogłem to napisać. :D

A tak serio to nic nie dało mi takich doznań jak setka hexa iv. Najpierw jest takie JEBUDU z noradrenaliny, serducho wchodzi na 130-160 uderzeń a potem 20 sekund ciszy przed burzą %-D i nagle rozpoczyna się w miarę wolny jak na taką drogę podania zalew dopaminą razem z czarno białymi wizualami, tak jakby teksturami na dowolnej powierzchni na którą patrzymy.

Oczywiście podkład z benzo bo inaczej to instant psychoza.

Ps. Nienawidzę hexenu inną drogą.
  • 757 / 31 / 0
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 2 / 0
30 sierpnia 2018artur019 pisze:
HEXEN TYLKO IV W DAWCE PSYCHODELICZNEJ 150MG+
nie wspominam najlepiej ALE FAKTycznie jest potencjał w takich dawkach henia i.v , myślę nawet że 100mg i.v działa lepiej niż 100mg donosowo bo po nosie za długo trwa ta kardiomęczarnia a prz I.V kardio obrywa solidnie ale tylko na wejściu i na swój sposób przyjemne to jebnięcie. Ja nie wspominam dobrze bo nie dość że benzo nie preferuje wcale to nie potrafię skończyć na jednej takiej dawce a podanie kolejnej to w moim przypadku conajmniej 2 dni na chodzie i to w jakimś obłędzie. za to mój top1, favourite & the best of the best's keton to 3mmc którego już dawno nie widziałem(z 2 czy 3 lata rozłąki z trójeczką nam walnie niedlugo :'( )
:-D :nuts: :#: JESTEM KURWA KOCUR (
:yay: %-D :diabolic:
  • 9 / / 0
4cmc mixowane z ziolem, w zyciu nic mi niedalo takich przyjemnych wizuali bez gonitwy wariackich mysli jak po psychodelikach. Poprostu czyste wizuale i spokoj w glowie
  • 2429 / 580 / 155
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 266 / 0
oczywiście mefedron, z podróbek imo najlepsze jest 3-CMC, innych ketonów raczej nie toleruję
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 2196 / 366 / 0
No ta, z bieda ketonów, to dobre 3cmc potrafi rozjebać
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 3455 / 557 / 2
Naszym najlepszym bieda=ketonem bylo stare, dobre 3mmc.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.