150ug LSD i na peaku wrzucone 200mg MDMA gwarantuje niesamowitą podróż i genialne psychodeliczne rozdziewiczenie bez uczucia niedosytu, ani nie powinno być bad tripa. Weź bliską sobie osobę i razem się sfazujcie.
Ew. samotny trip na wolnej zasadzie DMT, tylko tu jest trochę więcej ogarniania. Podgrzewasz towar w methpipe, łapiesz bucha, szybko odkładasz, po czym pokrywasz się fraktalami i tworami własnej wyobraźni, ryzyko bad tripa również niewielkie, warto na łonie natury.
Tu masz mały spoiler, mój trip raport z DMT: https://neurogroove.info/trip/spozieraj ... zna-pustka
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Ale przypuszczam , ze nie chodzi o prawdziwe "haluny" tylko o OEVy tak wiec : DXM , galka muszkatulowa .
Przeczytaj od deski do deski, wkręć się w lekturę następnie sama już będziesz wiedziała co i jak
26 sierpnia 2019Codeine420 pisze: Przedewszystkim DXM, 300mg albo 450 jak chcesz już coś troszeczkę mocniejszego,Gałka muszkatołowa, polecam 2 całe orzechy, te substancje powinny ci zapewnić cevy, oevy - może to miałaś na myśli mówiąc haluny, jest natomiast chodzi ci o prawdziwe halucynacje to tantum rosa. Jednak zanim zechcesz spróbować czego kolwiek najpierw solidnie doedukuj się na temat danej substancji i dobierz odpowiednią dawkę. Nie sluchaj nic o bieluniu i nie próbuj go wziąć, może się to skończyć śmiercią bądź zostaniem polmozgiem, a faza jest nieprzyjemna, chaotyczna i nie dająca żadnej przyjemności. To trucizna.
Ja w wieku 15 lat przeżyłem dzięki temu najbardziej psychodeliczny trip w życiu i nie, nie jest to post prześmiewczy
Powodzenia!
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
a nie jakieś podróże z halunami...
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.