michass90 pisze:[mention]nCuX[/mention] Ja melatoniny bralem nawet 50mg i nic i do tych 50mg melatoniny dochodzilo dormicum 45-60mg , albo zolpidem 30-40mg , hmm kwetiapina 200mg i nic ..
Juz nie mam sposobu co by sprawilo ze bym normalnie zasnął
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Kwetiapine biorę już ponad rok i nadal działa nasennie.
nie biorę często narkotyków ale raz na jakis czas zdarzało się. W ostatnią sobotę tydzień temu wypilem duzo alko pomieszalem plus energetyki i wziąlem jedną kreskę. Nie wiem co to bylo byc moze amfetamina. Ogolnie pozniej wymiotowalem slabo sie czulem, mialem dusznosci uczucie szybkiego bicia serca. Poszedlem do kardiologa zrobic EKG - wyszlo ok. Natomiast do tej pory mam problem z zasnieciem mimo zmeczenia nie moge spac. Kiedy klade się spać czuje jak bije mi serce i jest to dyskomfort bo nie mogę spac. Czy wiecie co to moze byc i czy to minie samo? Jestem zmęczony w ciągu dnia przez brak snu
@runi149, przenoszę do wątku ogólnego o problemach ze snem. taurinnn
No i martwi mnie jeszcze jeden problem. Wchodzą tę recepty elektronicze, to nie poproszę już następnego lekarza, żeby mi wypisał coś na sen, jak sprawdzi, że poprzedni już wypisał. I jak żyć ludzie, jak żyć ;)
@Tojatoja Scalam z wątkiem ogólnym o problemach ze snem. taurinnn
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
11 września 2019Tojatoja pisze: Do niedawna przed snem brałam 2 Stilnoxy, teraz 4 przestają wystarczać. Niedawno lekarz przepisał mi jakiś ketrel i zapewniał, że będę spała jak koń. G.wno prawda. Trochę mnie pomyliło i nie zasnęłam. Teraz przepisał mi doxepin, ale jeszcze nie brałam. Miał ktoś z was podobnie? Marzy mi się wziąć przed snem jedną małą tableteczkę i spokojnie się wyspać do rana.
No i martwi mnie jeszcze jeden problem. Wchodzą tę recepty elektronicze, to nie poproszę już następnego lekarza, żeby mi wypisał coś na sen, jak sprawdzi, że poprzedni już wypisał. I jak żyć ludzie, jak żyć ;)
@Tojatoja Scalam z wątkiem ogólnym o problemach ze snem. taurinnn
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.