michass90 pisze:[mention]nCuX[/mention] Ja melatoniny bralem nawet 50mg i nic i do tych 50mg melatoniny dochodzilo dormicum 45-60mg , albo zolpidem 30-40mg , hmm kwetiapina 200mg i nic ..
Juz nie mam sposobu co by sprawilo ze bym normalnie zasnął
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Kwetiapine biorę już ponad rok i nadal działa nasennie.
nie biorę często narkotyków ale raz na jakis czas zdarzało się. W ostatnią sobotę tydzień temu wypilem duzo alko pomieszalem plus energetyki i wziąlem jedną kreskę. Nie wiem co to bylo byc moze amfetamina. Ogolnie pozniej wymiotowalem slabo sie czulem, mialem dusznosci uczucie szybkiego bicia serca. Poszedlem do kardiologa zrobic EKG - wyszlo ok. Natomiast do tej pory mam problem z zasnieciem mimo zmeczenia nie moge spac. Kiedy klade się spać czuje jak bije mi serce i jest to dyskomfort bo nie mogę spac. Czy wiecie co to moze byc i czy to minie samo? Jestem zmęczony w ciągu dnia przez brak snu
@runi149, przenoszę do wątku ogólnego o problemach ze snem. taurinnn
No i martwi mnie jeszcze jeden problem. Wchodzą tę recepty elektronicze, to nie poproszę już następnego lekarza, żeby mi wypisał coś na sen, jak sprawdzi, że poprzedni już wypisał. I jak żyć ludzie, jak żyć ;)
@Tojatoja Scalam z wątkiem ogólnym o problemach ze snem. taurinnn
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
11 września 2019Tojatoja pisze: Do niedawna przed snem brałam 2 Stilnoxy, teraz 4 przestają wystarczać. Niedawno lekarz przepisał mi jakiś ketrel i zapewniał, że będę spała jak koń. G.wno prawda. Trochę mnie pomyliło i nie zasnęłam. Teraz przepisał mi doxepin, ale jeszcze nie brałam. Miał ktoś z was podobnie? Marzy mi się wziąć przed snem jedną małą tableteczkę i spokojnie się wyspać do rana.
No i martwi mnie jeszcze jeden problem. Wchodzą tę recepty elektronicze, to nie poproszę już następnego lekarza, żeby mi wypisał coś na sen, jak sprawdzi, że poprzedni już wypisał. I jak żyć ludzie, jak żyć ;)
@Tojatoja Scalam z wątkiem ogólnym o problemach ze snem. taurinnn
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.