Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 5035 / 863 / 0
Pierwsza dawka po przerwie tj.50mg działa zawsze mega. Prawie idealna faza (idealna to dobry gbl +tutaj trochę baclo odstaje , tak ok 40%,potencjału gbl z pierwszej polewki-brak tej mega euforii i libido over 900. Owszem , baclo poprawia libido i daje lepsze samopoczucie, ale to nie yo samo) Do efektow gbl w w ciągach aź tak dużo nie brak , trochę inaczej działa ale jakość fazy się dużo nie ròżni. Plus za stabilne działanie i cenę. Atutem baclo jest teź to, że można na nim normalnie spać. Minus- Kumuluje się i ciężko wykminić dawkowanie day after day
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3013 / 1015 / 0
ja natomiast dzisiaj dostałem swoje pierwsze opakowanie baklofenu, niestety tylko dziesiątki, ale jak przypadnie do gustu to będę prosił o więcej. jutro przejdę do dokładnych testów tej substancji i opiszę tutaj swoje odczucia. liczę na lekkie działanie antydepresyjne, empatogenne, prospołeczne. mam nadzieję, że będzie to taki "giebel light". bardzo by mi było na rękę, żeby się sprawdził, bo to bardzo łatwe i tanie do pozyskania. swoją drogą, to myślałem, że jest zielone opakowanie, a faktycznie jest biało-fioletowe. prawdopodobnie większa wersja jest zielona. jutro rano planuję wrzucić 20-30 mg i zobaczyć jak działa. jak mówiłem napiszę tutaj jak to wyglądało u mnie.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1179 / 124 / 0
No i obyło się bez psychiatryka (chyba, że dopiero zacznie mi odpierdalać %-D ). W dniu, kiedy pisałem posta wziąłem 25mg, w kolejnym ~12,5mg, a wczoraj już nic. Czuję się normalnie, jedyny minus jest taki, że się nie wysypiam. Powtórzę się, brałem baclofen zawsze wieczorem, by dobrze spać. Na mnie baclofen działa wyraźnie nasennie.
  • 980 / 83 / 0
Czy bacoflen doraznie hamuje u Was fizyczny głód alkoholowy?
  • 626 / 121 / 0
@rodozz313 Tak, ja dużo alkoholu mniej pije przy baclo. Tyle że ja nie miałem problemów z alko. Hamuje głód fizyczny i psychiczny. Na innnych forach pisza alkoholicycy że to zbawienie dla nich. Tu masz film na ten temat. https://youtu.be/x3oH-b-JuSY
Ostatnio zmieniony 06 września 2019 przez simer44, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3406 / 534 / 0
Mnie natomiast baklo stymuluje, działa wyczuwalnie euforycznie itp. wczoraj i przedwczoraj leżałem z 3-4 godziny przy zaśnięciu ok. 24:00 i ni chuja...

Dziś rano załadowałem 75mg oral, jest ok, fajnie słucha się muzyki itp. libido, zainteresowanie się dziewczynami na ++++

Ale widzę, że odstawka będzie niekolorowa, bo rano humor był nieciekawy do załadowania ww dawki, a już jem to ok 2 miechy, dlatego dziś zarejestrowałem się do psychiatry XD

A wizyta dopiero za miesiąc, dlatego jeszcze jedno opakowanie na pewno u rodzinnego będę musiał załatwić.
Spoiler:
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 626 / 121 / 0
Schodzić z tego można stopniowo. Np jedna piguła mniej tygodniowo. Doszedłem do jednej dziennie (25mg) No nie telepało. Nie wiem jakbym zszedł na zero.
  • 3406 / 534 / 0
Zejść to ja dopiero zejdę jak zejdę z tego świata, nigdy w życiu nie potrafiłem zejść stopniowo z czegoś w czym byłem w ciągu a byłem w wielu substancjach...

No ale może powinienem się postarać... zobaczymy jeszcze jest trochę czasu aby posiedzieć na tych 75mg.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 980 / 83 / 0
Dzięki Panowie za odpowiedź
Interesuje mnie jeszcze interakcja z pregabalina.
Pregabaline biorę codziennie w dawce 300mg a bacoflen zamierzam brać doraźnie w razie glodow alko
  • 438 / 121 / 0
Jedyna interakcja to receptor gabapentynoidowy jako punkt uchwytu obu substancji, ale baklofen wiąże się z nim znacznie słabiej. Jak najbardziej można łączyć.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.