01 października 2019Qertyz pisze: Kurkuma działa zajebiście na żołądek.Można również na niej nieźle schudnąć.Biore ją od 8 miesięcy i naprawdę polecam.No ale tylko w tabletkach i z piperyną.
19 sierpnia 2019Miki12 pisze: ja to robilem sobie miksutre , kubek wody , do tego kurkuma i pieprz , mieszane i wypijane , poelcam , mozna tez pod jezyk ale ciezko wytrzymac jak Ci sie papka zrobi
moze zle cos robie 3 gramy kurkumy i 300 pieprzu, mieszam i wsypuje pod jezyk i co dalej? polykacie to sklepisko potem zeby lepiej dzialalo?
Wchodzi gładko :D
Pamiętam jak przed jeszcze chodzeniem na siłownie brałem ją przez jakieś 4 miesiące.
I efekty były zajebiste.Na pewno nie placebo a jak nastrój poprawiała.
Brałem kurkumine 95% z piperyna i imbirem w tabletkach.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.